Και οι royals χρειάζονται διακοπές: Πού περνούν τα καλοκαίρια η Βασίλισσα, ο William & ο Κάρολος

Μαρία Ροδίτη
Και οι royals χρειάζονται διακοπές: Πού περνούν τα καλοκαίρια η Βασίλισσα, ο William & ο Κάρολος

Jane Barlow/Pool via AP

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αφήνουν τις αρχοντικές κατοικίες τους κάθε καλοκαίρι επιλέγοντας μέρη εντός κι εκτός Ηνωμένου Βασιλείου για τις διακοπές τους.

Όπως όλος ο κόσμος ξεκλέβει μερικές ημέρες το καλοκαίρι για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του, έτσι και οι royals της Βρετανίας αφήνουν τα καθήκοντά τους για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μακριά από την έδρα τους.

Κάθε Αύγουστο, λοιπόν, τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αφήνουν τις αρχοντικές κατοικίες τους για λίγο ποιοτικό χρόνο τόσο εντός όσο και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο σκάνδαλο του παλατιού με τον πρίγκιπα Κάρολο γίνεται και ο νέος πονοκέφαλος της Ελισάβετ

Πού απολαμβάνουν οι royals τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Βασίλισσα Ελισάβετ

Ως λάτρης των Highlands, η Βασίλισσα Ελισάβετ συνήθως απολαμβάνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Balmoral Castle. Από τον Ιούλιο έως τις αρχές Οκτωβρίου, η 96χρονη μονάρχης χαλαρώνει στην κατοικία της στη Σκωτία, μαζί με τους πολύ στενούς συγγενείς της.

Το κάστρο κατέχει, άλλωστε, μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Βασίλισσας χάρη στο μαγευτικό σκηνικό του, αλλά και στις αναμνήσεις που έχει εκεί η ίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Balmoral Castle η μονάρχης πέρασε μέρος του μήνα του μέλιτος με τον πρίγκιπα Φίλιππο στο κυνηγετικό καταφύγιο Birkhall του κτήματος. Εκτός αυτού, βρισκόταν συχνά εκεί με τον σύζυγό της, ο οποίος έψηνε λουκάνικα στο μπάρμπεκιου, διοργάνωνε βραδιές home cinema και απολάμβαναν μαζί συναρπαστικές βόλτες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge

Μαζί με την Kate Middleton και τα 3 παιδιά τους, ο πρίγκιπας William επιλέγει την εξοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η οικογένεια, συνήθως, επισκέπτεται το εξοχικό της, το Anmer Hall, στο Norfolk, ενώ επισκέπτονται και το Isles of Scilly.

Επιπλέον, ταξιδεύουν και στο νησί Tresco, ένα μέρος που ο William με τον Harry επισκέπτονταν με τους γονείς τους, την πριγκίπισσα Diana και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επιλέγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους την αγροικία τους στην Ουαλία, που ονομάζεται Llwynywermod Estate. Το ζευγάρι απολαμβάνει, επίσης, να περνά χρόνο στη σκωτσέζικη κατοικία του στο κτήμα Balmoral της Βασίλισσας. Όπως έχει δηλώσει ο Κάρολος, πρόκειται για «ένα μοναδικό καταφύγιο άνεσης, που διαθέτει χαρακτήρα».

APTOPIX Britain Royals

oby Melville/Pool via AP

Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Οι royals που κάνουν πιο μακρινά ταξίδια είναι συνήθως η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία. Η Βεατρίκη λατρεύει τη Μεσόγειο και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι μετά τον γάμο της το 2020, η 33χρονη πραγματοποίησε ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία με τον σύζυγό της. Η Βεατρίκη ταξιδεύει, επίσης, κάθε καλοκαίρι με yacht στην Ίμπιζα και στην Ιταλία.

Britain Royal Baby

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Steve Parsons/Pool via AP, File

Πριγκίπισσα Ευγενία

Αυτό το καλοκαίρι η Ευγενία μαζί με την οικογένειά της θα μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο και το σπίτι της στο CostaTerra Golf and Ocean Club, στην Πορτογαλία.