H Kate μπορεί να μην γνώρισε την Diana αλλά βρήκε στην Camilla την ιδανική πεθερά

Κατερίνα Μπούσιου
H Kate μπορεί να μην γνώρισε την Diana αλλά βρήκε στην Camilla την ιδανική πεθερά

 (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

 Οι δύο γυναίκες έχουν μία σπάνια σχέση νύφης - πεθεράς και αυτό δείχνει και τον μελλοντικό ρόλο της Kate όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς. 

H Kate φωτογράφισε πρόσφατα την Camilla για το εξώφυλλο περιοδικού, αλλά αυτό ήταν μόνο ένα δείγμα της καλής τους σχέσης. Οι βασιλικοί αναλυτές στην Bρετανία θεωρούν πως η Kate θα παίξει σημαντικό ρόλο όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς και η Camilla βασιλική σύζυγος.

Τα θερμά λόγια της Camilla για την Kate

Το περιοδικό Country Life γιορτάζοντας την 125η επέτειό του (ίσως είναι το παλαιότερο στον κόσμο) φιλοξένησε στο εξώφυλλό του την δούκισσα της Κορνουάλης Camilla με αφορμή τα 75α γενέθλια της, τα οποία γιορτάστηκαν στις 17 Ιουλίου. Η δούκισσα ήθελε μία φυσική φωτογραφία που να την εκφράζει και μία άλλη δούκισσα, η Kate, ανέλαβε χρέη φωτογράφου. «Είναι μία εκπληκτική φωτογράφος η δούκισσα και το κάνει εντελώς φυσικά. Το έκανε υπέροχα ενώ ήμασταν στον κήπο και χωρίς να βάλω πολύ make up. Όλα έγιναν πολύ φυσικά και με πολύ γέλιο», δήλωσε η Camilla.

https://www.instagram.com/p/CfnxfUwAZhl

Αυτή η συνεργασία είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της εξαιρετικής σχέσης που έχουν πεθερά και νύφη. Μπορεί να μην γνώρισε η Kate την πριγκίπισσα Diana αλλά απέκτησε μία πεθερά που την αγαπά και την υποστηρίζει. Ο σεβασμός που έχει ο William στην μητριά του, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στην δική τους σχέση. Περιττό να αναφέρουμε ότι και στην φημολογούμενη κόντρα μεταξύ Kate και Meghan, η Camilla υποστήριξε την δούκισσα του Cambridge και όχι την σύζυγο του Harry, την οποία ποτέ δεν συμπάθησε ειλικρινά.

Britain Remembrance Sunday

(Aaron Chown/Pool via AP)

Κate και Camilla έχουν βρεθεί πολλές φορές μαζί σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις εκπροσοπώντας την βασιλική οικογένεια και η συνεργασία τους ήταν πάντα άψογη και πολλές φορές η κάμερα έχει πιάσει τις δύο γυναίκες να γελάνε θερμά μεταξύ τους. Αυτό είναι και ένα πολύ καλό δείγμα για την σχέση που θα έχουν όταν ο Κάρολος γίνει ο επόμενος βασιλιάς.

Γενέθλια για την Καμίλα και η Kate Middleton της έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο

Η Camilla όπως λένε οι βασιλικοί αναλυτές, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει την Kate, η οποία μέχρι στιγμής είναι υπόδειγμα δούκισσας και υπόδειγμα συζύγου ενός μελλοντικού βασιλιά. Όχι μόνο τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα, αλλά είναι πάντα παρούσα σε όλες τις υποχρεώσεις της και αρκετά δημοφιλής στο βρετανικό κοινό. Πολύ συχνά ζητά την γνώμη της και αυτό σημαίνει ότι οι δύο γυναίκες θα είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από την ζωή.

Britain Queen's Birthday

(AP Photo/Sang Tan)

Θα βασιλέψουν μαζί και αυτό είναι απολύτως σίγουρο.