Ο πραγματικός λόγος που ο William & η Kate δεν έφυγαν από την Αγγλία για διακοπές φέτος το καλοκαίρι

Ο πραγματικός λόγος που ο William & η Kate δεν έφυγαν από την Αγγλία για διακοπές φέτος το καλοκαίρι

Το πρόγραμμα δείχνει πιεσμένο αυτήν την περίοδο.

Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος που οι περισσότεροι περιμένουν για να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κανείς δεν είπε «όχι» σε μερικά μπάνια στη θάλασσα και στον χαλαρωτικό ήχο του νερού όταν σκάει το κύμα.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συνηθίζουν να επισκέπτονται το εξοχικό τους, το Anmer Hall στο Norfolk, ενώ ενίοτε επιλέγουν το Isles of Scilly. Φέτος, όμως, δεν πήγαν διακοπές και υπάρχει λόγος -ή λόγοι- πίσω από αυτό.

Ο αγώνας της Kate Middleton

Ένας βασικός λόγος μάλλον είναι ότι η δούκισσα του Cambridge έχει έναν αγώνα ιστιοπλοΐας για την Κοινοπολιτεία την ερχόμενη εβδομάδα στο Plymouth, στον οποίο αγωνίζεται η Βρετανική ομάδα ενάντια στους Νεοζηλανδούς αντιπάλους της.

Όσο θα βρίσκεται στο Plymouth, η Kate θα επισκεφτεί και το 1851 Trust, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που υποστηρίζει προωθώντας τη βιωσιμότητα μέσω των νέων.

Η μετακόμιση

Πέρα από τις δημόσιες υποχρεώσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα, ωστόσο, οι Cambridges έχουν και κι άλλο ένα μεγάλο γεγονός που θα απαιτήσει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά τους: τη μετακόμιση στο Windsor.

Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο 9χρονος πρίγκιπας George, η 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 4χρονος πρίγκιπας Louis θα αφήσουν τη ζωή τους στο παλάτι του Kensington για τη βασιλική περιφέρεια στο Berkshire.

https://www.instagram.com/p/Ce9t0LDtcD3

Φυσικά, αυτή η αλλαγή δεν είναι άσχετη με το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μετακομίσει μόνιμα πια στο κάστρο του Windsor, που βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από το Windsor. Όσο για το παλάτι του Kensington, αυτό θα παραμείνει σε χρήση για κάθε φορά που η οικογένεια θα χρειάζεται να επισκεφτεί το Λονδίνο.

Η ακριβής τοποθεσία που έχει επιλέξει ο William και η Kate για τις διακοπές τους μέσα στην Αγγλία δεν έχει γίνει γνωστή, όμως, σίγουρα επισκέφτηκαν την παραλία, αφού το πορτρέτο για τα 9α γενέθλια του πρίγκιπα George είναι τραβηγμένο με τέτοιο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/CgSe4v0NTfN

Ο πρίγκιπας George γίνεται σήμερα 9 ετών και στη γενέθλια φωτογραφία είναι ίδιος ο William