Έχουν κολλητούς φίλους οι Royals; Ο William και η Κate μοιράζονται τα πάντα με δύο μόνο ανθρώπους

Κατερίνα Μπούσιου
Έχουν κολλητούς φίλους οι Royals; Ο William και η Κate μοιράζονται τα πάντα με δύο μόνο ανθρώπους
LONDON, UNITED KINGDOM - JUNE 05: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince George of Cambridge, Prince William, Duke of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge, Prince Louis of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge stand on the balcony of Buckingham Palace following the Platinum Pageant on June 5, 2022 in London, England. The Platinum Jubilee of Elizabeth II is being celebrated from June 2 to June 5, 2022, in the UK and Commonwealth to mark the 70th anniversary of the accession of Queen Elizabeth II on 6 February 1952. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Η εξουσία είναι μοναχική υπόθεση.  Όμως ο James Meade και η Sophie Carter είναι οι δύο άγνωστοι κολλητοί φίλοι τους οι οποίοι γνωρίζουν όλα τους τα μυστικά. 

Η λέξη εμπιστοσύνη είναι μία ακριβή έννοια, όταν μιλάμε για ανθρώπους που ασκούν εξουσία ή φέρουν το βαρύ φορτίο με το να είναι οι πιο διάσημοι royals στον κόσμο. Ο William το γνωρίζει πολύ καλά αυτό από την μητέρα του Diana, η οποία προδόθηκε αρκετές φορές από ανθρώπους του κοντινού της περιβάλλοντος. Εκείνος όμως και η Kate κατάφεραν ωστόσο να έχουν δύο ανθρώπους στην ζωή τους που είναι αυτό που εμείς λέμε, φίλοι κολλλητοί και μοιράζονται μαζί τους τα μυστικά τους.

Η Sophie Carter και νονά της Charlotte

H Sophie Carter κατάγεται από μεγάλη οικογένεια της αγγλικής υπαίθρου που διαχειρίζεται αγροτικά προιόντα και το πατρικό της βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του William και της Kate στο Norfolk. Γνωρίζονται εδώ και 12 χρόνια με την δούκισσα, ενώ οι οικογένειές τους έχουν υπάρξει στενοί φίλοι. Έτσι αναπτύχθηκε και η δική τους σχέση και η Kate της εμπιστεύτηκε να γίνει μία από τις νονές της κόρης της Charlotte. Σε μία σειρά από επίσημα ή ανεπίσημα events, η Sophie βρίσκεται στο πλευρό της. Και όταν πια παντρεύτηκε το 2018, η βαφτιστήρα της στάθηκε στο πλευρό της ως παρανυφάκι. Η αλήθεια είναι πως η μικρή λατρεύει την νονά της. Η Sophie είναι επίσημη καλεσμένη σε κάθε γάμο των royals και τυγχάνει όπως λένε τα βρετανικά tabloids, της πλήρους εμπιστοσύνης και αγάπης της Kate. Το γεγονός ότι δεν φέρει βασιλικό τίτλο, της δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει μυστικά που η δούκισσα ξέρει ότι δεν θα διαρρεύσουν εντός της βασιλικής οικογένειας.

Βαθιά θλίψη για την Kate Middleton: Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός της άνθρωπος

https://www.instagram.com/p/CR9UJQMMJ6P

Ο κολλητός και κουμπάρος του James

Παλιοί γνώριμοι από το κολλέγιο του Eton, είναι ο William και ο James Meade, οικονομολόγος και γιος του Ολυμπιονίκη της Ιππασίας Richard Meade. Aνήκει στον πολύ στενό κύκλο του και όχι απλά έγινε κουμπάρος στον γάμο του με την Kate το 2011, αλλά και ένας από τους νονούς του μικρού George. Ο κολλητός του μάλιστα παντρεύτηκε την lady Laura Marsham, κόρη του κόμη Marshal Marsham, στενού φίλου του πρίγκιπα Κάρολου με όλη την βασιλική οικογένεια - πλην της βασίλισσας Ελισάβετ - να είναι παρούσα στο μεγάλο γεγονός. Με την Kate επίσης γνωρίζονται αφού ως κολλητός του William την γνώρισε από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους.

Britain James Meade Wedding

(Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Είναι ο στενότερος από τους 8 φίλους που έχει από τα εφηβικά του χρόνια ο William και άνθρωπος που πολύ συχνά συμβουλεύεται. Σε εκείνον μάλιστα ανέθεσε στον γάμο του να εκφωνήσει τον λόγο ως κουμπάρος, γιατί τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

https://www.instagram.com/p/CfpFc24NhId

Ο William και η Kate είναι αρκετά κοινωνικοί και ανοιχτοί με τους φίλους τους και δημιουργούν πολύ στενούς δεσμούς. Ο James ήταν και από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζει τα πάντα για το ζευγάρι και αυτοί οι φιλικοί δεσμοί, πάντα έχουν έναν άγραφο νόμο σιωπής που τους προστατεύει.