Το τρυφερό υποκοριστικό με το οποίο αποκαλεί ο πρίγκιπας George τον μπαμπά του, πρίγκιπα William

Νατάσσα Σχοινά
Το τρυφερό υποκοριστικό με το οποίο αποκαλεί ο πρίγκιπας George τον μπαμπά του, πρίγκιπα William

Ο τρόπος που αποκαλεί τον William ο George δεν έχει τίποτα το βασιλικό και είναι το πιο καθημερινό και γεμάτο αγάπη όνομα.

Ο πρίγκιπας George πριν από μερικές ημέρες έγινε 9 ετών και η ομοιότητα με τον μπαμπά του, πρίγκιπα William, γίνεται όλο και μεγαλύτερη με την πάροδο του χρόνου. Όλες οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τόσο από δημόσιες εμφανίσεις όσο και από το προσωπικό αρχείο της Kate Middleton το πιστοποιούν, ωστόσο, η γενέθλια πόζα του είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της παραπάνω ομοιότητας.

Πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι, μπαμπάς και γιος δείχνουν να έχουν εξαιρετική σχέση και, ενώ οι περισσότεροι αποκαλούν τον William «Η αυτού Βασιλική Υψηλότητα», ο πρωτότοκος γιος του έχει ένα πολύ γλυκό όνομα για εκείνον.

Πώς αποκαλεί ο πρίγκιπας George τον μπαμπά του

Σύμφωνα με το Αμερικανικό People, κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης των Cambridges στο Leicester, μία γυναίκα από το κοινό, η Fiona Sturgess, είπε στους δημοσιογράφους για το πώς αποκαλεί ο George τον μπαμπά του. «Η Kate είπε πως ο William έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά χτες το βράδυ και ένα από αυτά, νομίζω ότι ήταν ο George, είπε ‘Θα παίξεις ποδόσφαιρο αύριο, pops;’».

Η λέξη «pops» σημαίνει μπαμπάς, αλλά συνήθως χρησιμοποιείται για να δώσει μία πιο τρυφερή νότα. Κάτι σαν να λέμε «μπαμπάκας».

Ο πρίγκιπας George γίνεται σήμερα 9 ετών και στη γενέθλια φωτογραφία είναι ίδιος ο William

Η γέννηση του πρίγκιπα George

Ο πρίγκιπας George γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013 στη Lindo Wing του St Mary’s Hospital στο Λονδίνο. 21 πυροβολισμοί ήχησαν για τη γέννησή του στη Bermuda και στη Νέα Ζηλανδία, ενώ οι καμπάνες του Αββαείου του Westminster και άλλων εκκλησιών ακούστηκαν για να τον γιορτάσουν.

H εκπαίδευση του διαδόχου άρχισε ήδη από την ηλικία των δυόμιση ετών, τον Ιανουάριο του 2016, με τους γονείς του να τον στέλνουν στον παιδικό σταθμό Westacre Montessori στο Norfolk. Τον Απρίλιο του 2014, πραγματοποίησε την πρώτη του βασιλική περιοδεία με τους γονείς του στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία, όπου φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και το κοινό μιλούσε για τον «9 μηνών μελλοντικό βασιλιά».