Η βασιλική ιστορία που δε θα μάθουμε ποτέ εκτός κι αν ο πρίγκιπας George το αποφασίσει

Η βασιλική ιστορία που δε θα μάθουμε ποτέ εκτός κι αν ο πρίγκιπας George το αποφασίσει

Ο πρίγκιπας George και ο πρίγκιπας William στο Platinum Jubilee Pageant 

AP

Ο μεγάλος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έμαθε κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον της μοναρχίας.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει όταν η πόρτα του παλατιού κλείνει. Οι ιστορίες που έχουν ακουστεί ανά διαστήματα είναι πολλές και περιλαμβάνουν κάθε πιθανό μέλος για κάθε πιθανό θέμα. Από την πριγκίπισσα Diana, μέχρι κουτσομπολιά για σχόλια που άκουγε η Meghan Markle πριν το περίφημο Megxit.

Αυτήν τη φορά, το Express αναφέρει πως υπάρχει μία ιστορία για το μέλλον της μοναρχίας, για την οποία δε θα μάθουμε πολλά πέρα από την ύπαρξή της, μέχρι ο πρίγκιπας George να αποφασίσει να τη μοιραστεί με το κοινό -αν το αποφασίσει-.

Ο πρίγκιπας George και η διαδοχή

Σύμφωνα με το Μέσο και τον βασιλικό βιογράφο Robert Lacey, ο πρίγκιπας George δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι κάποια στιγμή προορίζεται για βασιλιάς του Βρετανικού θρόνου. Δε μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση στην ηλικία του, για να πούμε την αλήθεια, αλλά ναι.

Το 2020, λοιπόν, οι γονείς του, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, πήραν την απόφαση να του μιλήσουν για το ενδεχόμενο που σαφώς έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον της μοναρχίας. Οπότε, στην ηλικία των 7 ετών, ο George έμαθε ότι είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας.

Britain Platinum Jubilee

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς εξελίχθηκε αυτή η συζήτηση δεν ξέρουμε, αντιδράσεις του, κλπ, αλλά ο συγγραφέας του βιβλίου «Battle of Brothers» έγραψε σε αυτό:

«Ο William δεν αποκάλυψε στον κόσμο πώς και πότε είπε τα μεγάλα νέα στον γιο του. Ίσως μία μέρα ο George να μας πει την ιστορία ο ίδιος, αλλά κάποια στιγμή κοντά στα 7 γενέθλια του αγοριού το καλοκαίρι του 2020, πιστεύεται ότι οι γονείς του μπήκαν σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλάμβαναν η μελλοντική βασιλική υπηρεσία και το καθήκον του νεαρού πρίγκιπα».

Britain Royals

Ο πρίγκιπας George είναι το μεγαλύτερο παιδί των Cambridges που ήρθε στη ζωή στις 22 Ιουλίου του 2013. Η αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte, ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά, στις 2 Μαΐου του 2015, ενώ ο μικρότερος αδερφός τους, πρίγκιπας Louis, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 2018.

Η γκάφα του πρίγκιπα George στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και η κίνηση της Charlotte για να τον συνετίσει