Ένα βίντεο του William και της Kate Middleton έχει 4 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok αλλά γιατί;

Πατούλια Κατερίνα
Ένα βίντεο του William και της Kate Middleton έχει 4 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok αλλά γιατί;

Τι ξεχωριστό μπορεί επιτέλους να έχει ένα βίντεο του William και της Kate πριν καν παντρευτούν; Δείχνει πως ήταν ένα πραγμαικό νεαρό ζευγάρι!

Η ζωή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, τα τελευταία 11 χρόνια είναι τακτοποιημένη, μέσα στο Παλάτι, γεμάτη royal υποχρεώσεις και πρωτόκολλα και εννοείται τα τρία μικρά παιδιά τους.

Φουλ της διασκέδασης για Kate και William

Τώρα όμως που το Τικ Τοκ είναι στην πλήρη άνθισή τους, διάφορα κλιπάκια γίνονται αναπάντεχα viral. Αυτή τη φορά, υπάρχει ένα νέο viral κλίπ από τη ζωή των Cambrigdesπριν παντρευτούν, πριν καν αρραβωνιαστούν, όταν ο 40χρονος σήμερα πρίγκιπας William δεν είχε αποκτήσει αραίωση στα μαλλιά του.

William και Kate είναι απλά δύο ερωτευμένα παιδιά που διασκεδάζουν στα 20 τους, σε νυχτερινό κέντρο στη Βρετανία χωρίς να τους νοιάζει τίποτα.

Το κλιπ αυτό έχει 4 εκατομμύρια προβολές και δείχνει τον πρίγκιπα και την δούκισσα σε διάφορες στιγμές από τη νυχτερινή τους έξοδο.

Ο τρόπος διασκέδασης των πιο σοβαρών σήμερα William και Kate έφερε σχόλια, ειδικά για την Kate που όλοι παρατηρούν πως δεν έχει μεγαλώσει ούτε μέρα.

Kate και William γνωρίστηκαν όντας φοιτητές το 2002 στο πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκωτία και η πρόταση γάμου ήρθε το 2010 με την ανακοίνωση του αρραβώνα να ακολουθεί και ο γάμος να έρχεται στις 29 Απριλίου 2011.

Διακοπές γιοκ φέτος!

Και μπορεί στο viral βίντεο, William και Kate μόνο να διασκεδάζουν αλλά το φετινό καλοκαίρι δεν φαίνεται να τους βρίσκει ξεκούραστους.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συνηθίζουν να επισκέπτονται το εξοχικό τους, το Anmer Hall στο Norfolk, ενώ ενίοτε επιλέγουν το Isles of Scilly. Φέτος, όμως, δεν πήγαν διακοπές και υπάρχει λόγος -ή λόγοι- πίσω από αυτό. Ένας βασικός λόγος μάλλον είναι ότι η δούκισσα του Cambridge έχει έναν αγώνα ιστιοπλοΐας για την Κοινοπολιτεία την ερχόμενη εβδομάδα στο Plymouth, στον οποίο αγωνίζεται η Βρετανική ομάδα ενάντια στους Νεοζηλανδούς αντιπάλους της.

Πέρα από τις δημόσιες υποχρεώσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα, ωστόσο, οι Cambridges έχουν και κι άλλο ένα μεγάλο γεγονός που θα απαιτήσει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά τους: τη μετακόμιση στο Windsor.

Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο 9χρονος πρίγκιπας George, η 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 4χρονος πρίγκιπας Louis θα αφήσουν τη ζωή τους στο παλάτι του Kensington για τη βασιλική περιφέρεια στο Berkshire.

Αυτό που σίγουρα τους ευχόμαστε, είναι να βγουν ένα βράδυ οι δυο τους και να διασκεδάσουν όπως παλιά, το έχουν ανάγκη!