Meghan- Harry: Η νέα προσθήκη στην οικογένειά τους και η αντίδραση στο podcast της δούκισσας

Πατούλια Κατερίνα
Meghan- Harry: Η νέα προσθήκη στην οικογένειά τους και η αντίδραση στο podcast της δούκισσας

Το νέο μέλος στην οικογένεια των Sussexes και η αντίδραση στο πρώτο podcast της Meghan Markle στο Spotify.

H Μeghan και ο Harry έχουν μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους, αλλά προς θεού μην φανταστείς πως μιλάμε για τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού. Οι Sussexes άλλωστε, είχαν εξηγήσει και παλαιότερα, όταν είχαν αποκτήσει μόνο τον Archie, πως θα ήθελαν να αποκτήσουν μόνο δύο παιδιά.

To νέο μέλος στην οικογένεια των Sussexes

Η νέα προσθήκη είναι ένα σκυλάκι επτά ετών της ράτσας Beagle που ακούει στο όνομα Mamma Mia, το οποίο ήταν αδέσποτο και το οποίο οι Sussexes πήραν στο σπίτι του στο Montecito. H Μia είχε βρεθεί σε τραγικές συνθήκες υγιεινής σε εγκαταστάσεις στη Virginia μαζί με άλλα σκυλάκια και είχε διασωθεί.

Meghan και Harry έχουν ακόμα δύο τετράποδα στο σπίτι, ένα ακόμα beagle (Guy) και ένα μαύρο Labrador (Pula) ενώ η Markle είχε διασώσει ένα ακόμα Labrador όταν ζούσε στον Καναδά.

Η αστεία ιστορία που προέκυψε πριν την υιοθεσία του νέου μέλους στην οικογένεια των Sussexes έγινε γνωστή από τη δικηγόρο, Shannon Keith που λειτουργία για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων και έχει δημιουργήσει τον οργανισμό Beagle Freedom Project.

Όταν η Meghan της τηλεφώνησε για την υιοθεσία, θεώρησε πως μιλάει με τη Meghan Fox! Τελικά Harry και Meghan εμφανίστηκαν μαζί με δύο φρουρούς και η Meghan επέλεξε τη Mia.

Η Keith αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν έψαχνε για κάποιο κουταβάκι αλλά για ένα πιο ηλικιωμένο ζώο που χρίζει μεγαλύτερης βοήθειας.

Το νέο podcast

Πάντως, μόλις χτες, η Markle μας παρουσίασε ένα ακόμα παιδί της, το νέο της podcast, το οποίο και απέσπασε αρνητικές κριτικές.

Υπήρξαν κατηγορίες για αναφορά από πλευράς της Markle ψευδούς γεγονότος – εκείνο που αφορά τη φωτιά στο δωμάτιο του Archie- ενώ στην κουβέντα της 41χρονης με την κολλητή της Serena Williams δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η Markle έχει μια διαρκή γκρίνια και προσπαθεί να υποδυθεί το θύμα. Η Serena εξηγούσε στην Markle πόσο λάτρεψε την εποχή που ήταν έγκυος και τώρα που το παιδί της έχει μεγαλώσει αλλά η Meghan επέμενε πως οι μαμάδες δεν έχουν αρκετή βοήθεια.