Ο Harry και η Meghan σκέφτονται να παντρευτούν και δεύτερη φορά με παρανυφάκια τα παιδιά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Harry και η Meghan σκέφτονται να παντρευτούν και δεύτερη φορά με παρανυφάκια τα παιδιά τους
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους του, αυτή τη φορά με την συμμετοχή των παιδιών του. Harry και Meghan κάνουν την έκπληξη της χρονιάς. 

Τέσσερα χρόνια μετά τον βασιλικό και λαμπρό γάμο τους στο Windsor, ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους τους και αυτή τη φορά να κάνουν γάμο με τα αμερικάνικα πρότυπα όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη φορά θα έχουν ρόλο στο μυστήριο και τα παιδιά τους.

Britain's Prince Harry Delivers An Address At The U.N. General Assembly

Γάμος αλά Hollywood για τον πρίγκιπα

Δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο θα γίνει το μυστήριο, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Goodtoknow, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει μία πιο ιδιωτική τελετή για να ανανεώσουν τους όρκους τους, όπως κάνουν αρκετά ζευγάρια στην Αμερική. Και ενώ όλοι μας έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στον Harry για να δούμε τι αποκαλύψεις θα κάνει για την βασιλική οικογένεια στο βιβλίο που σκοπεύει να εκδόσει, αυτός μάλλον νοιάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός, περισσότερο από το να μπει σε μία νέα διαμάχη με την οικογένειά του για δεύτερη φορά.

Ένα διαφημιστικό τρικ για την δημοφιλία τους;

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο γάμος με τους λιγοστούς καλεσμένους, θα γίνει μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού και με παρανυφάκια τα δύο τους παιδιά, τον Archie και την Lilibet. Παρόλα αυτά το ζευγάρι θα ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη για να παραβρεθεί στα WellChild Awards και δεν ξέρουμε ακόμη αν θα προλάβουν να ετοιμαστούν πριν το ταξίδι τους για το φιλανθρωπικό event. Όπως αναφέρει το περιοδικό Heat, το ζευγάρι κάνει σκέψεις να καλέσει και μέλη της οικογένειας σε αυτή την ιδιαίτερη τελετή και δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό σημαίνει ότι ο William και η Kate θα είναι παρόντες σε κάτι τέτοιο.

Το ταξίδι του Harry και της Meghan στην Αγγλία κρύβει πολλά περισσότερα απ' όσα πιστεύεις

https://www.instagram.com/p/ChId0nnsHwU

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Harry και η Meghan σκέφτονταν από τον πρώτο χρόνο της μετακόμισής τους στην Αμερική να κάνουν τον δεύτερο γάμο τους. Να αποτινάξουν μια και καλή από πάνω τους κάθε βασιλικό κατάλοιπο του παρελθόντος. Το κάνουν για να αποδείξουν όμως ότι είναι απλά κοινοί θνητοί πλέον ή είναι μία καλή αφορμή για προβολή και να τονώσουν τη δημοφιλία τους; Πάντως αν παρεβρεθεί ο αδελφός του, είναι μία καλή αφορμή για συμφιλίωση. Πάντως η Daily Mail αναφέρει πως ούτε και στο event τα δύο αδέλφια θα συναντηθούν παρότι έχουν προσκληθεί και οι δύο. Υπονοώντας ότι έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας, μέχρι να τους δούμε να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.