Έγινε η ανακοίνωση: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών του William και της Kate μετά τη μετακόμιση

Πατούλια Κατερίνα
Έγινε η ανακοίνωση: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών του William και της Kate μετά τη μετακόμιση
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Το παράνομο love story που κρύβει το Adelaide Cottage και η σημασία του νέου σπιτιού του William και της Kate Middleton κοντά στη βασίλισσα.

Με μια λιτή ανακοίνωση από το Παλάτι, έγινε και επίσημα πια γνωστή η μετακόμιση της Kate Middleton, του πρίγκιπα William και των τριών τους παιδιών στο Adelaide Cottage, ενώ οι Cambridges δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στο νέο αλλά και στο προηγούμενο σχολείο που φιλοξένησε τα παιδιά τους.

Έγινε η ανακοίνωση

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αλλαγή στην βάση της οικογένειας του πρίγκιπα William έφερε αλλαγές και στο σχολείο στο οποίο θα φοιτούν πια και τα τρία παιδιά που απέκτησε με την Kate Middleton στον 11ετή γάμο τους.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσαν πως τα τρία του παιδιά θα φοιτήσουν στο Lambrook School του Berkshire. Φυσικά, το ζευγάρι νιώθει ευγνωμοσύνη για το σχολείο Thomas’s Battersea στο οποίο φοίτησαν ο George και η Charlotte από το 2017 ως το 2019 και χαίρονται που βρήκαν έναν νέο σχολείο για τα τρία τους παιδιά που μοιράζεται το ίδιο ήθος και τις ίδιες Αρχές με το προηγούμενο σχολείο των παιδιών τους», τόνισε η ανακοίνωση.

Μέχρι σήμερα, η οικογένεια του William διέμενε τόσο στο παλάτι του Kensington όσο και στο Amner Hall του Norfolk αλλά η μετακόμιση κοντά στο Windsor και στη βασίλισσα ήταν επιβεβλημένη.

Και το νέο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει η Kate έχει τη σφραγίδα της Ελισάβετ και την επιθυμία της. Η βασίλισσα έδωσε η ίδια την έγκριση στον εγγονό της να μείνει στο εξοχικό με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, το οποίο παραλίγο να γίνει το σπίτι του Harry και της Meghan μετά τον γάμο, παρότι οι Sussexes προτίμησαν τελικά το Frogmore Cottage το οποίο και ανακαίνησαν.

Το Adelaide Cottage ήταν ήδη ανακαινισμένο από το 2015 αλλά δεν αποτέλεσε την επιλογή του Harry.

Η πικρή ιστορία του Adelaide

Το εξοχικό σπίτι πήρε το όνομα της πριγκίπισσας Adelaide of Saxe-Meiningen, συζύγου του βασιλιά William IV και είχε δοθεί προς χρήση στον Peter Townsend. Η κατοικία αυτή στέγασε τον παράνομο έρωτα της μικρής αδερφής της βασίλισσας, Μαργαρίτας όταν εκείνη ήταν 22 ετών και ερωτεύτηκε τον λοχαγοό Peter, έναν παντρεμένο και διαζευγμένο άντρα που ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερος.

Το Adelaide Cottage έχει ένα μαρμάρινο ελληνο-αιγυπτιακό τζάκι και ένα κύριο υπνοδωμάτιο με καλυμμένη οροφή, επιχρυσωμένα δελφίνια και διακοσμητικά που επαναχρησιμοποιήθηκαν από το βασιλικό γιοτ Royal George ενώ διαθέτει επτά πυλωτές εισόδους και εξόδους στο Κάστρο του Windsor, ώστε η οικογένεια να μπορεί να πηγαινοέρχεται με σχετική ιδιωτικότητα.