Η Kate έκανε κάτι ασυνήθιστο για μέλος βασιλικής οικογένειας μαζί με τα παιδιά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kate έκανε κάτι ασυνήθιστο για μέλος βασιλικής οικογένειας μαζί με τα παιδιά της

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Άφησε για λίγο τις βασιλικές της υποχρεώσεις και την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι και ασχολήθηκε με την προετοιμασία των παιδιών της για την νέα σχολική χρονιά. 

Τα νεαρότερα σε ηλικία μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η Kate και ο William, φέρνουν νέα ήθη στο παλάτι και προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους κάθε τι επίσημο και τυπικό. Η πρόσφατη κίνηση της Κate το δείχνει περίτρανα, καθώς πάνω από τα καθήκοντα ως δούκισσα και μέλλουσα βασίλισσα, είναι μαμά.

Britain Platinum Jubilee

(Hannah McKay/Pool Photo via AP)

Διαλέγοντας τα σχολικά των παιδιών της

Αυτονόητο είναι πως με την θέση την οποία έχουν, ο William και η Kate, έχουν στην διάθεσή τους δεκάδες άτομα ως προσωπικό για να εξυπηρετήσει κάθε τους ανάγκη όπως και των παιδιών τους. Δεν χρειάζεται να είναι σε όλα παρόντες. Η Kate ωστόσο σπάει αυτόν τον κανόνα και δεν είναι η πρώτη φορά. Δημιουργεί αναμνήσεις με τα παιδιά της ως κανονική μαμά. Πρόσφατα μάλιστα μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον George και την Charlotte, επισκέφτηκαν ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο στο κέντρο του Λονδίνου για να αγοράσει μαζί τους τα σχολικά τους. Ακόμη και οι βρετανικές εφημερίδες εξεπλάγησαν με τις εικόνες αυτές και δεν υποκρύπτει καμία προσπάθεια δημοσίων σχέσεων. Η Kate παρέμεινε για αρκετή ώρα στο κατάστημα, άφησε τα παιδιά της να επιλέξουν αυτά που ήθελαν και φρόντισε να οργανώσει την λίστα με τα απαραίτητα, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχολείου των παιδιών. Οι υπάλληλοι μάλιστα του συγκεκριμένου μαγαζιού, λένε πως πήραν μόνο τα απολύτως απαραίτητα και πως δεν τους έκανε όλα τους τα χατήρια.

Νέο σπίτι και νέο σχολείο

Λόγω και της μετακόμισης στο νέο τους σπίτι, το Adelaide Cottage, το οποίο βρίσκεται μέσα στο τεράστιο κτήμα τoυ Windsor, όπου και μένει η βασίλισσα Ελισάβετ, τα παιδιά έπρεπε να αλλάξουν και σχολείο για να είναι πιο κοντά στο νέο τους σπίτι. Αυτό σημαίνει πως ο George και η Charlotte έπρεπε να αποχωριστούν τους παλιούς συμμαθητές τους και τους δασκάλους και να αλλάξουν συνήθειες. Ο μόνος που δεν επηρεάστηκε είναι ο μικρότερος Louis.

https://www.instagram.com/p/Cgq4TEyFBbg

Πάντως το νέο τους σπίτι, δεν θυμίζει το παλαιό. Μπορεί να είναι μέσα σε μία κατάφυτη έκταση στο τεράστιο Windsor, αλλά είναι ένα παλαιό και μικρό κτίσμα το οποίο επισκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας. Χωρίς ωστόσο πολλές πολυτέλειες. Βέβαια η γύρω έκταση του σπιτιού είναι κατάλληλη για ιππασία και για περιπάτους στην ιδιόκτητη λίμνη. Οπότε δεν λες ότι υπήρξαν άτυχοι με την επιλογή της νέας κατοικίας τους.