H Meghan περνά στην αντεπίθεση με νέα συνέντευξη και εντυπωσιακή φωτογράφιση

Κατερίνα Μπούσιου
H Meghan περνά στην αντεπίθεση με νέα συνέντευξη και εντυπωσιακή φωτογράφιση

 (AP Photo/Matt Dunham, Pool)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ως στάρ του Hollywood φωτογραφίζεται για το περιοδικό The Cut και δηλώνει το πόσο πολύ της αρέσει που μπορεί να μιλά ελεύθερα. 

H Meghan αποφάσισε να πει την ιστορία της με τα νέα δεδομένα της ζωής της και κάνει την μεγάλη έκπληξη με συνέντευξη και εντυπωσιακή φωτογράφιση στο περιοδικό The Cut. Από εκείνες που ούτε μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έκανε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Η Meghan μιλά για την νέα της ζωή με τον Harry, αλλά και για όσα μπορεί πλέον να κάνει ως απλή θνητή, αφήνοντας και νέες σπόντες για την Firm, χωρίς να κατονομάζει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Meghan κάνει δυναμική επιστροφή και στα social media και μιλά για την ζωή της με τον Harry

Εν αναμονή της βιογραφίας που ετοιμάζει ο Harry, εκείνο που δεν περιμέναμε, ήταν πως η Meghan θα τολμούσε μετά από αρκετό καιρό να βγει ξανά μπροστά στην δημοσιότητα, αυτή την φορά μόνη της και με το αύρα της προηγούμενης της δουλειάς ως ηθοποιός του Hollywood. «Είμαι ενθουσιασμένη που μιλώ» δηλώνει στο περιοδικό με total black outfit.

https://www.instagram.com/p/Ch101nEuLHg

Η πρώην πριγκίπισσα έχει διάθεση εξωστρέφειας. Το διάστημα σιωπής μετά την περιβόητη κοινή συνέντευξη με τον Harry στην Oprah, που οδήγησε στην οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια έληξε και με αυτοπεποίθηση βγαίνει πια μπροστά, υπονοώντας την καταπίεση που έζησε στο Παλάτι. Αναγγέλει μάλιστα την επιστροφή της στα social media και ειδικά στο Instagram με τον αρθρογράφο να σημειώνει πως η Meghan τρολαρίστηκε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο επώνυμο πρόσωπο, τα τελευταία χρόνια. Και όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, το κλείσιμο του προσωπικού της blog Τig, η αφαίρεση του διαβατηρίου της, αλλά και η δυνατότητα να διαχειρίζεται η ίδια το email της, είναι και οι απαγορεύσεις που της επιβλήθηκαν από το παλάτι μετά τον γάμο της με τον Harry. Τώρα δεν υπάρχουν πια απαγορεύσεις. «Ήταν μία τεράστια προσαρμογή για εμένα αυτό που συνέβη, να περάσω από την αυτονομία σε μία διαφορετική ζωή», όπως το αναφέρει κομψά στην συνέντευξή της η Meghan.

Αυτή τη Meghan θέλουμε! Άφησε τα φυσικά της μαλλιά να φανούν και μας θυμίζει τη μαμά της

https://www.instagram.com/p/Ch2BWOvuLm6

Η Meghan δηλώνει πια ευτυχισμένη, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα και μιλά για την καθημερινότητά της. Τονίζει πως ο Harry ασχολείται εκτός από τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και ως μέλος της ομάδας πόλο της Sanda Barbara και πως επίσης τα παιδιά της, o Archie και η Lilibet ζουν μία όμορφη ζωή με τους γονείς τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

https://www.instagram.com/p/CX1AaCuMhdm

Η φράση της, (αναγγέλοντας επίσης και την νέα σειρά podcast την οποία έχει δημιουργήσει) πως: «Όταν τα media έχουν διαμορφώσει την ιστορία της ζωής σου γύρω σου, είναι πολύ ωραίο να μπορείς να πεις την δική σου ιστορία», δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Πλέον μιλά ξανά ανοιχτά για όλα.

https://www.instagram.com/p/Ch2jYLTAu6c

Βέβαια σε αυτή την συνέντευξη δεν έγινε καμία, μα καμία αναφορά, σε πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας. Αυτό σε πρώτη φάση δεν κάνει καλό στο προφίλ που φαίνεται πως θέλει να δημιούργησει πλέον προς τα Media.