Τα δίδυμα παιδιά της Charlene και του Αλβέρτου επέστρεψαν στο σχολείο με ανανεωμένη εμφάνιση

Τα δίδυμα παιδιά της Charlene και του Αλβέρτου επέστρεψαν στο σχολείο με ανανεωμένη εμφάνιση

Ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella επέστρεψαν στο σχολείο συνοδευόμενοι από τους γονείς τους - Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Σχολικές στολές; Check. Νέα κουρέματα; Check. Περήφανοι γονείς; Double check! Ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella του Μονακό επέστρεψαν στο σχολείο για τη νέα σχολική χρονιά τη Δευτέρα (5/9).

Με ανανεωμένη εμφάνιση, κόκκινα μπλουζάκια και φυσικά συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, πριγκίπισσα Charlene και πρίγκιπα Αλβέρτο, οι 7χρονη δίδυμοι μαθητές γύρισαν στα θρανία.

https://www.instagram.com/p/CiIVJvdoTbh

Για το δεύτερο έτος του δημορικού, ο Jacques επέλεξε μια τσάντα Super Mario και η Gabriella ένα μοντέρνο σακίδιο με ροζ παγιέτες και έναν φιόγκο.

https://www.instagram.com/p/CiISrX6MlxQ

Ήδη ξεκάθαρα γεμάτη με τετράδια και άλλα σχολικά είδη, το μέγεθος της τσάντας της Gabriella είναι εντυπωσιακό, με αποτέλεσμα ένας ακόλουθος στο Facebook να σχολιάσει: «Αυτή η τσάντα είναι μεγαλύτερη από αυτήν».

Η πριγκίπισσα Gabriella φόρεσε επίσης μία στέκα μαλλιών με αυτιά γάτας και πολύχρωμα βραχιόλια.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει αναλάβει τη μελέτη των δίδυμων παιδιών του

Παρόλο που στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η οικογένεια ποζάρει χαρούμενη, ο μπαμπάς Αλβέρτος ίσως δεν χαίρεται τόσο που ξεκίνησε η σχολική χρονιά αφού μιλώντας πέρσι στο PEOPLE Royals για τα παιδιά του, αποκάλυψε ότι ήταν δική του ευθύνη να τα βοηθήσει με τα μαθήματά τους.

«Δεν κάνουν ακόμα υπολογισμούς ή κάτι παρόμοιο, με αυτό θα έχω ένα μικρό πρόβλημα», είπε αρχικά ο πρίγκιπας Αλβέρτος, υποννοώντας ότι τα δίδυμα δεν το έχουν και πολύ με τα μαθηματικά, ενώ πρόσθεσε ότι τα παιδιά του ενδιαφέρονται πολύ για τα μαθήματα της γεωγραφίας και της φυσικής.

«Περάσαμε μια ολόκληρη φάση που θέλαμε να μάθουμε τα πάντα για τους ωκεανούς και τους πλανήτες και τα πάντα για το ηλιακό σύστημα», εξήγησε.

Η οικογενειακή εμφάνιση στο Monaco picnic

Αλλά πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, η τετραμελής οικογένεια μπόρεσε να απολαύσει μια ετήσια παράδοση: το Monaco picnic.

H Charlene σε νέα οικογενειακή εμφάνιση και τα παιδιά της κλέβουν την παράσταση με το στυλ τους

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό φεστιβάλ με άφθονο φαγητό και μουσική για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι το στερήθηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω και της πανδημίας. Είναι παράδοση που κρατά εδώ και 9 δεκαετίες και μία καλή αφορμή για την πριγκιπική οικογένεια να είναι κοντά στον λαό της.

«Είναι μια διασκεδαστική εκδήλωση, μια πραγματικά ωραία στιγμή του χρόνου», δήλωσε o πρίγκιπας Αλβέρτος στο PEOPLE.

Και πρόσθεσε: «Αν και τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα πλήρως το νόημα, πάντα περνούσαν καλά γιατί τρέχουν και παίζουν με άλλα παιδιά».

Cover photo: @hshprincesscharlene