H Charlene σε νέα οικογενειακή εμφάνιση και τα παιδιά της κλέβουν την παράσταση με το στυλ τους

Κατερίνα Μπούσιου
H Charlene σε νέα οικογενειακή εμφάνιση και τα παιδιά της κλέβουν την παράσταση με το στυλ τους

 (Eric Gaillard/Pool via AP)

O Jacques και η Gabriella με matchy matchy ντύσιμο στα γαλάζια, στο πλευρό της μαμάς τους Charlene και του πρίγκηπα του Μονακό, Αλβέρτου. 

Πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις της Charlene, δείχνοντας πως ως πριγκίπισα του Μονακό, έχει επανέλθει πλήρως στα καθήκοντά της. Μπορεί ακόμη να μην μας έχει χαρίσει χαμόγελα και να παραμένει μετρημένη στις εκφράσεις της, αλλά μας χάρισε μία υπέροχη στιγμή των δίδυμων παιδιών της με υπέροχο στυλ.

Στα λευκά και στα γαλάζια

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό εμφανίστηκε σε ένα ετήσιο πανηγύρι που είναι γνωστό και ως Monaco picnic και είναι αυτό ακριβώς που εννοεί η λέξη. Ένα παραδοσιακό φεστιβάλ με άφθονο φαγητό και μουσική για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι το στερήθηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω και της πανδημίας. Είναι παράδοση που κρατά εδώ και 9 δεκαετίες και μία καλή αφορμή για την πριγκιπική οικογένεια να είναι κοντά στον λαό της.

Monaco

(Eric Gaillard/Pool via AP)

Η Charlene προσήλθε ντυμένη στα λευκά, ξεκούραστη, αλλά και με εκείνο το χαρακτηριστικό της μειδίαμα της συστολής, που είναι και η αφορμή για να την αποκαλούν πολύ συχνά ως τη θλιμένη πριγκίπισσα. Τρυφερό ενσταντανέ δεν είδαμε με τον σύζυγό της, αλλά αυτό το στιγμιότυπο της οικογενειακής ενότητας, μας έδωσε την εντύπωση πως τα σενάρια που ακούγονται για ρήξη στον γάμο τους, μάλλον ανήκουν στο παρελθόν.

Monaco

(Eric Gaillard/Pool via AP)

Την παράσταση ωστόσο την έκλεψαν τα παιδιά τους. Τα 9χρονα δίδυμα, Jacques και Gabriella μπορεί να μην έχουν τη σπιρτάδα των παιδιών της Κate και του William και να είναι πάντα σοβαρά στις δημόσιες εκδηλώσεις, έχουν όμως στυλ. Με matchy matchy επιλογή, αφού όπως θα παρατηρήσετε το ύφασμα από το φόρεμα της μικρής είναι ίδιο με το πουκάμισο του αδελφού της.

https://www.instagram.com/p/CdQlMxZs1BU

Η Charlene έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και είναι ένας από τους λόγους που πάλεψε για να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας της για να είναι στο πλευρό τους.

https://www.instagram.com/p/CiBKbYAMnX6