Μέσα σ' όλα της κηδείας, μία αράχνη ανέβηκε στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Μέσα σ' όλα της κηδείας, μία αράχνη ανέβηκε στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η αράχνη εντοπίστηκε από τους θεατές που παρακολουθούσαν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όλος ο κόσμος βρέθηκε συντονισμένος σήμερα τουλάχιστον για ένα μέρος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Το κοινό παρακολούθησε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δίνουν το παρών για να τιμήσουν τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μέρα είχε προγραμματιστεί να περιλαμβάνει τα πάντα.

Ξεκινώντας από το Αββαείο του Westminster με τελικό προορισμό το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το στολισμένο με λουλούδια και το γράμμα του βασιλιά Καρόλου φέρετρο ακολούθησε τη διαδρομή του. Ωστόσο, ορισμένοι θεατές πρόσεξαν κάτι που εξελίχθηκε σε viral στιγμή της κηδείας.

Η αράχνη στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ξαφνικά, μία μικρή αράχνη φαίνεται πως ξεπρόβαλε μέσα από τα λουλούδια στο φέρετρο. Σταμάτησε για λίγο πάνω στην κάρτα του βασιλιά Καρόλου και έπειτα προχώρησε στο πάνω μέρος. Η αράχνη κατά πάσα πιθανότητα ήρθε με τα λουλούδια που έκοψαν από τις βασιλικές ιδιοκτησίες για τον στολισμό στο φέρετρο.

Δες εδώ:

Τα λουλούδια και το χειρόγραφο γράμμα του βασιλιά Καρόλου στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Καθώς βλέπαμε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, αυτό είχε στολιστεί με λουλούδια που διάλεξε ο ίδιος ο Κάρολος από τρεις βασιλικές κατοικίες. Τριαντάφυλλα κήπου, φθινοπωρινή ορτανσία, σέντουμ και ντάλιες έδιναν χρυσές, ροζ και burgundy αποχρώσεις. Ακόμα και λουλούδια από τη γαμήλια ανθοδέσμη της Ελισάβετ στον γάμο της με τον Φίλιππο.

«Κατόπιν αιτήματος του Βασιλιά, το στεφάνι περιέχει φύλλωμα δεντρολίβανου, αγγλικής βελανιδιάς και μυρτιάς (κομμένο από φυτό που καλλιεργήθηκε από τη μυρτιά στη γαμήλια ανθοδέσμη της Βασίλισσας) και λουλούδια σε αποχρώσεις του χρυσού, ροζ και βαθύ μπορντό, με πινελιές λευκού, κομμένες από τους κήπους των βασιλικών ιδιοκτησιών», εξήγησε ένα tweet από τη βασιλική οικογένεια.

Ανάμεσα στα λουλούδια, ωστόσο, στεκόταν και ένα χειρόγραφο γράμμα από τον βασιλιά Κάρολο στη μαμά του, αλλά από μακριά δεν μπορούσες να διακρίνεις τι ακριβώς έλεγε.

Τελικά, ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έγραψε: «In loving and devoted memory, Charles R.», δηλαδή με αγάπη και αφοσίωση στη μνήμη της. Στο τέλος, ο Κάρολος τοποθέτησε το γράμμα «R», από τη λατινική λέξη «Rex», που σημαίνει «βασιλιάς».

Η ιστορία των πολυτελών κοσμημάτων που θα δούμε στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ'