Πρώτο trend στο Twitter η Ελισάβετ, αλλά βασίλισσα των tweets είναι ξεκάθαρα η Meghan

Πρώτο trend στο Twitter η Ελισάβετ, αλλά βασίλισσα των tweets είναι ξεκάθαρα η Meghan

Η Meghan Markle στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ 

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιείται σήμερα και ο κόσμος στο Twitter έχει πολλά να πει.

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ πραγματοποιείται σήμερα 19 Σεπτεμβρίου με τη βασιλική οικογένεια να έχει φροντίσει να την αποχαιρετήσει με μεγάλες τιμές.

Όλη η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία

Τα τέσσερα παιδιά της, βασιλιάς Κάρολος Γ’, πριγκίπισσα Άννα, πρίγκιπας Andrew και πρίγκιπας Edward, προχώρησαν μπροστά και πίσω τους ακολούθησαν ο πρίγκιπας William με τον πρίγκιπα Harry.

Καθώς ο Harry δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, δε φόρεσε τη στρατιωτική του στολή. Το ίδιο και ο Andrew, από τον οποίο η Ελισάβετ είχε στερήσει τους βασιλικούς τίτλους λόγω της εμπλοκής του σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Κηδεία βασίλισσας: Tα πριγκιπόπουλα μονοπώλησαν τo κοινό και ειδικά η πριγκίπισσα Charlotte

Το Twitter βλέπει την κηδεία με τον δικό του τρόπο

Η σημερινή ημέρα είναι άλλη μία αφορμή τα δύο παιδιά της πριγκίπισσας Diana να σταθούν δίπλα-δίπλα -κάτι που δε βλέπουμε πια συχνά λόγω της κόντρας τους-, αλλά την παράσταση έκλεψαν και οι σύζυγοί τους, Kate Middleton και Meghan Markle. Για πολύ διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η πρώτη με το συγκλονιστικό της outfit και η δεύτερη για την έμπνευση που έδωσε στο Twitter με επικά σχόλια σχετικά με το πόσο μπορεί να χάρηκε ή τελοσπάντων να ανακουφίστηκε με τον θάνατο της βασίλισσας.

Ο κόσμος στο Twitter άρχισε να χρησιμοποιεί τη δούκισσα του Sussex ως βάση των αστείων του, ωστόσο υπήρχαν και πολλά περισσότερα.

Οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε το παρών πλήθος κόσμου, από τους πολύ κοντινούς της συγγενείς μέχρι αρχηγούς κρατών.