Κηδεία βασίλισσας: Tα πριγκιπόπουλα μονοπώλησαν τo κοινό και ειδικά η πριγκίπισσα Charlotte

Πατούλια Κατερίνα
Κηδεία βασίλισσας: Tα πριγκιπόπουλα μονοπώλησαν τo κοινό και ειδικά η πριγκίπισσα Charlotte

Όπως είχε ανακοινωθεί, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, εμφανίστηκαν κανονικά στην κηδεία της βασίλισσας μαζί με τη μαμά τους Kate Middleton.

Κανονικά και με κάθε επισημότητα, o πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσαν την Kate Middleton στην κηδεία της προγιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Charlotte, το όνομα της οποίας είναι Charlotte Elizabeth Diana -όχι μόνο ντύθηκε στα μαύρα αλλά φόρεσε μαύρο καπέλο, ακριβώς όπως η μητέρα της Kate Middleton ενώ περίμενε τον αδερφό της George να βγει κι εκείνος από το αυτοκίνητο που τους μετέφερε μαζί με την σύζυγο - βασίλισσα Καμίλα.

Από το πρωί γνωρίζαμε από το BBC, πως ο δούκας και η δούκισσα της Ουαλίας, αποφάσισαν να εμφανιστούν μαζί τους τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους ενώ ο τετράχρονος Louis παρέμεινε σπίτι.

H θλιμμένη εικόνα της Charlotte θύμισε σε πολλούς της Ελισάβετ, ενώ πολλές φορές μεγαλώνοντας, η κόρη του William και της Kate θυμίζει τη βασίλισσα.

Britain Royals Funeral

Σε ότι αφορά τα παιδιά του Harry και της Meghan Markle, αυτά φαίνεται πως παρέμειναν σπίτι στην Καλιφόρνια μαζί με τη γιαγιά τους Doria Ragland. Σε προηγούμενη συνομιλία του πρίγκιπα William με κόσμο έξω από το Παλάτι, ο πρίγκιπας τόνισε πως και τα τρία του παιδιά είναι καλά μετά την ανακοίνωση του θανάτου της πρόγιαγιάς τους ενώ η Kate είχε επιλέξει να πάνε τα παιδιά κανονικά στο σχολείο, όλη την προηγούμενη εβδομάδα για να μην βγουν από το πρόγραμμά τους τώρα που ξεκίνησαν στο νέο τους σχολείο στο Windsor.

Κηδεία βασίλισσας: Tα πριγκιπόπουλα μονοπώλησαν τo κοινό και ειδικά η πριγκίπισσα Charlotte

Μεγάλη συγκίνηση για την κοινή εμφάνιση William και Harry

Συγκινητική ήταν και η κοινή εμφάνιση του William με τον αδερφό του Harry, που περπάτησαν μαζί πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας και λίγο αργότερα περπάτησαν μαζί με τις συζύγους τους Kate και Meghan.

Britain Royals Funeral

H φιγούρα του Harry με τον William έφερε αναμνήσεις του 1996, όταν τα δύο παιδιά, περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους Diana, με τον Harry να εξομολογείται μετά από δεκαετίες πως εκείνη ήταν μια από τις πλέον σοκαριστικές στιγμές στη ζωή του.

Britain Princess Diana Funeral

Η Kate μαζί με τη Meghan

Οι δύο γυναίκες περπάτησαν κανονικά πίσω από το φέρετο και εννοείται πως όλοι περίμεναν να δουν ένα κοινό τους πλάνο.