Η Kate ταξίδεψε στην Ιρλανδία αλλά μία γυναίκα από το πλήθος τής είπε αυτό που δεν ήθελε να ακούσει

Η Kate ταξίδεψε στην Ιρλανδία αλλά μία γυναίκα από το πλήθος τής είπε αυτό που δεν ήθελε να ακούσει

Η Kate, πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο Belfast

AP

H Kate και ο William δε σταματούν τα ταξίδια, όμως αυτά περιλαμβάνουν και κάποια απρόοπτα.

Η Kate Middleton, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, ήξερε πως κατά πάσα πιθανότητα θα άλλαζε τίτλο. Τελικά, έγινε η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την Diana δίνοντας ξανά ζωή στον άρρηκτα συνδεδεμένο με την πεθερά της τίτλο.

Η 40χρονη, λοιπόν, πριγκίπισσα γρήγορα άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις της για να δείξει στον κόσμο πόσο ενεργά και «ζεστά» έχει πάρει τη μεγαλύτερη εγγύτητά της στον ρόλο της βασίλισσας, αφού ο πρίγκιπας William είναι πια ο επόμενος διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου.

Το ταξίδι της Kate και του William στη Βόρεια Ιρλανδία

Ανάμεσα στα διάφορα ταξίδια που επέλεξε να κάνει, βρέθηκε και αυτό στην Ιρλανδία, αλλά εκεί συνέβη κάτι που μάλλον δεν περίμενε.

https://www.instagram.com/p/CjX7CDpNsXp

Την ώρα που η Kate χαιρετούσε ανθρώπους που είχαν σχηματίσει ουρές στους δρόμους, μία γυναίκα ξαφνικά πετάχτηκε και, την ώρα που έσφιγγε χέρια με την πριγκίπισσα, της είπε: «Χαίρομαι που σε γνωρίζω, αλλά θα ήταν καλύτερα αυτό να συνέβαινε στη δική σου χώρα. Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς». Την ώρα που τα έλεγε αυτά, είχε και ανοιχτό το κινητό για να ηχογραφήσει.

Η Kate Middleton έδωσε μια συμβουλή που ενδιαφέρει κάθε νέα μαμά

Παρά το περιστατικό, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσαν ένα βίντεο στον λογαριασμό τους στο Instagram με σκηνές από τα όσα έκαναν στο ταξίδι τους και το caption: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, Βόρεια Ιρλανδία».

https://www.instagram.com/p/CjYsVIkLWRB

Το ταξίδι του ζευγαριού στην Ουαλία

Μετά την ανάληψη του Στέμματος από τον βασιλιά Κάρολο, η Kate και ο William κάνουν το ένα ταξίδι μετά το άλλο. Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, για παράδειγμα, το ζευγάρι επισκέφτηκε την Ουαλία, όπου ο μεγάλος γιος της Diana έκανε μία αποκάλυψη.

Ο αιδεσιμότατος Steven Bunting που υποδέχτηκε το ζευγάρι στην εκκλησία του Αγίου Θωμά μίλησε στο Αμερικανικό People και αποκάλυψε πως ο William έχει πάρει πολύ θερμά τον ρόλο του, θέλοντας, μάλιστα, να μάθει και Ουαλικά.

«Είπε ότι θέλει να μάθει Ουαλικά και μοιράστηκε μερικές Ουαλικές φράσεις», είπε ο Bunting για τον πρίγκιπα. Ανάμεσα στις λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν το «paned» που σημαίνει «φλιτζάνι» και το «bara brith» που είναι ένα παραδοσιακό ουαλικό ψωμί για τσάι.

«Έχει πέσει με τα μούτρα στον νέο του ρόλο. Και μόνο το γεγονός ότι ήρθαν κατευθείαν εδώ τα λέει όλα», προσέθεσε.