Ηarry και Meghan πιάστηκαν χέρι- χέρι δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας και ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Πατούλια Κατερίνα
Ηarry και Meghan πιάστηκαν χέρι- χέρι δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας και ξεσήκωσαν αντιδράσεις
WPA Rota

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πιάστηκαν χέρι- χέρι. Η στιγμή δεν ήταν η ιδανική. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές.

Ξεκίνησε το τετραήμερο λαϊκό προσκύνημα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και όπως ήταν πολύ φυσικό, όλα τα βλέμματα ήταν χτες στραμμένα στη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα στο ζεύγος Sussex και στο ζεύγος Wales.

Η ένδειξη ασέβειας προς τη βασίλισσα

Kate και Meghan έφτασαν χωριστά, σε διαφορετικό αυτοκίνητο στη διαδρομή για το Westminster ενώ William και Harry περπάτησαν από το Παλάτι δίπλα διπλά πίσω από τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας. Harry και πρίγκιπας Andrew ήταν οι μοναδικοί που δεν φόρεσαν τη στρατιωτική τους στολή, αφού η βασίλισσα τους είχε πάρει τους τίτλους, στον Harry μετά το Megxit και στον Andrew μετά την εμπλοκή στο σκάνδαλο Epstein.

Πάντως, για μια ακόμα φορά ο 37χρονος Ηarry με την 41χρονη σύζυγό του βρέθηκαν στο επίκεντρο κριτικής στη διάρκεια της λειτουργίας στο Wesminster.

Αιτία; Μια χειρονομία του ζευγαριού, αρκετά άκομψη σύμφωνα με το κοινό.

Ο Harry, τη στιγμή που περπατούσε στον διάδρομο για να σταθεί κοντά στο φέρετρο της βασίλισσας πιάστηκε χέρι- χέρι με τη Meghan σε μια κίνηση που η royal ειδικός Judi James θεωρεί πως έγινε ενστικτωδώς και όχι επίτηδες, εξαιτίας της έντασης της στιγμής.

«Η Meghan με τον Harry έσπασαν ένα ακόμα πρωτόκολλο στο τέλος της σύντομης λειτουργίας. Ήταν μια κίνηση εξαιτίας της συναισθηματικής έντασης, ο Harry φάνηκε φανερά συγκινημένος. Είναι απόρροια και της απαγόρευσης που είχε στο να φορέσει τη στρατιωτική του στολή, οπότε ίσως ένιωσε πιο ελεύθερος να φερθεί ανθρώπινα όπως ένιωθε».

Αυτό που τόνισε η ειδικός, η υπόλοιπη οικογένεια φρόντισε να διατηρεί μεγάλη απόσταση, ακριβώς όπως επιβάλλει ο σεβασμός προς τη βασίλισσα. Οι προκαταλήψεις θέλουν πάντως να μην πιάνεται κανείς χέρι- χέρι μπροστά σε νεκρό, κάτι που στην περίπτωση του Harry και της Meghan θεωρήθηκε ως ασέβεια προς τη βασίλισσα.

Πάντως, κάθε κίνηση της Meghan και του Harry μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο το διάστημα αυτό, ειδικά όταν οι Sussexes συναντιούνται με τον William και την Kate. Όπως το περίεργο περιστατικό με τη Meghan και τα λουλούδια που αρνήθηκε να αφήσει.

Το viral βίντεο με τη Meghan Markle και τα λουλούδια και η άβολη στιγμή που έντοπισαν οι royal fans

Η περίεργη στιγμή εντοπίστηκε σε βίντεο με τους royal fans να έχουν πολλά ερωτήματα για το τι συνέβη ανάμεσα στη δούκισσα του Sussex και πώς κατάφερε να εκνευρίσει το Παλάτι ξανά.

Πρωτόκολλο vs Μέγκαν

Η Meghan με τον Harry αρχίσουν να χαιρετούν τον κόσμο και δέχονται λουλούδια από το κοινό. Ένα άτομο από το Παλάτι πλησιάζει τη Meghan και της ζητά να πάρει τα λουλούδια, εκείνη εντοπίζεται από τον φακό να αρνείται.

Δεύτερος άνθρωπος πλησιάζει τον Harry και παραλαμβάνει τα δικά του λουλούδια, προχωρά προς τη Meghan και αφού της εξηγεί πως αυτό προστάζει το πρωτόκολλο, εκείνη αναγκάζεται να αφήσει τα μπουκέτα.

Αυτό που προβλημάτισε τους fans είναι ο λόγος που η Markle αποφάσισε να κάνει την κίνηση αυτή, πιθανότατα για να έχει τις φωτογραφίες που επιθυμεί με μια αγκαλιά από λουλούδια. Αυτό που η ίδια η 41χρονη δεν καταλάβε είναι πως τα λουλούδια απομακρύνονται για λόγους ασφαλείας πάντα, μιας και μπορεί να κρύβουν από εκρηκτικό μηχανισμό μέχρι κάποιο δηλητηριώδες έντομο.