Ούτε Meghan- Harry, ούτε Kate - William: Αυτό είναι το πιο ταιριαστό royal ζευγάρι βάσει ειδικών

Πατούλια Κατερίνα
Ούτε Meghan- Harry, ούτε Kate - William: Αυτό είναι το πιο ταιριαστό royal ζευγάρι βάσει ειδικών

H γλώσσα του σώματος μίλησε και η αληθινή αγάπη δεν κρύβεται!

Ο πρώτος ever royal της αυστηρής Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, ο Mike Tindall, ο σύζυγος της Zara Tindall της κόρης της πριγκίπισσας Άννας, ολοκλήρωσε την πορεία του στο ριάλιτι I am a Celebrity: Get me out of here, λαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Στο ριάλιτι επιβίωσης που θυμίζει ένα all star survivor αλλά διαρκεί πολύ λιγότερο καιρό, τον Mike, πάλαι ποτέ παίκτη ράγκμπι περίμενε η σύζυγός του στην περίφημη εκείνη σκάλα όπου όλοι οι παίκτες που αποχωρούν περιμένουν τους ανθρώπους που τους αγαπούν και το σμίξιμο των δύο συζύγων έφερε ένα βασικό σχόλιο.

Ο πρώτος royal που μπαίνει σε ριάλιτι είναι γεγονός: Τι θα έλεγε η Ελισάβετ;

H γλώσσα του σώματος μίλησε!

Οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος, συμφώνησαν και κατέληξαν πως ένα είναι το πιο αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι στη βασιλική οικογένεια αυτή τη στιγμή, η Zara και ο Mike! Η αγκαλιά του ζευγαριού πέρασε από κόσκινο, με τον Mike να λιώνει τη στιγμή που βλέπει τη Zara του ξανά από κοντά και η αγκαλιά του εδώ και 11 χρόνια παντρεμένου ζευγαριού κράτησε 12 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Η Judi James, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, ανέφερε πως το ζευγάρι έχει την τέλεια σωματική σύνδεση, η αγάπη και η τρυφερότητά τους είναι από κοινού. Τα σώματά τους είναι σε ένωση και η αφοσίωση φαίνεται από τον τρόπο που τόσο η Zara όσο και ο Mike, σηκώνουν τους ώμους και των λαιμό για να τρυπώσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να κουμπώσουν.

Στην αγκαλιά αυτή, ο Tindall σχεδόν σήκωσε από το έδαφος την αγαπημένη και μητέρα των τριών παιδιών τους αφήνοντας να φανούν τα γυμνασμένα από την ιππασία πόδια της Zara, στην οποία η μοναχοκόρη της βασίλισσας έδωσε και το όνομα που στο ισπανικά σημαίνει «άλογο»!

Η ένταση της αγκαλιάς και η διάρκειά της δείχνει πως ο δεσμός τους είναι ανίκητος και ο ένας έλειψε πολύ στον άλλο.

Αντί να ανταλλάξουν ένα φιλί, οι δύο σύζυγοι ψιθυρίζουν λόγια αγάπη ο ένας στον άλλο και η αγκαλιά 12 δευτερολέπτων ξεπερνά κατά 11.9 δευτερόλεπτα κάθε αγκαλιά άλλου ζευγαριού που έχουμε δει στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

22 ολόκληρες ημέρες πέρασε ο γαμπρός της πριγκίπισσας Anna μακριά από την οικογένειά του ο οποίος παραδέχτηκε πως ήταν μια εμπειρία γεμάτη πολλά γέλια.

Η πιο πετυχημένη σχέση στο Παλάτι

Ο Mike, παντρεύτηκε την Zara τον Ιούλιο του 2011 μετά από έξι χρόνια σχέσης και δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Mia Grace Tindall που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 ενώ Zara και Mike απέκτησαν αργότερα την τετράχρονη σήμερα Lena Elisabeth, και τον ενός έτους Lucas.

H Zara, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι εργαζόμενο μέλος του Παλατιού και ζει με την οικογένειά της Gloucestershire απολαμβάνοντας τη ζωή στο πλευρό του Mike τα τελευταία είκοσι σχεδόν χρόνια.

Το Get me out of here, είναι ένα σκληρό και απαιτητικό ριάλιτι επιβίωσης που κάνει πάταγο στη Βρετανία κάθε σεζόν.