Ο πρώτος royal που μπαίνει σε ριάλιτι είναι γεγονός: Τι θα έλεγε η Ελισάβετ;

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρώτος royal που μπαίνει σε ριάλιτι είναι γεγονός: Τι θα έλεγε η Ελισάβετ;

Ο πρώτος ever royal της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας μπαίνει σε ριάλιτι και κανείς δεν γνωρίζει αν πήρε έγκριση από το Παλάτι.

Δεν έχει περάσει μήνας από τη στιγμή που η Βρετανική Βασιλική Οικογένεια βγήκε από την περίοδο πένθους που ακολούθησε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Κι ενώ το Παλάτι προσπαθεί να βρει τα πατήματά του με τον Κάρολο νέο βασιλιά και με την στέψη να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου 2023, ένα μέλος την οικογένειας, καθόλου μακρινό και άγνωστο- αποφάσισε να είναι ο πρώτος ever royal που θα μπει σε ριάλιτι.

Και royal σε ριάλιτι;

https://www.instagram.com/p/CjArbnmIXDH

Ο λόγος για τον Mike Tindall, τον σύζυγο της Zara Tindall, κόρης της πριγκίπισσας Άννας και πρώην παίκτη ράγκμπι. Ο 43χρονος θα μπει στο ριάλιτι δράσης, I am a celebrity, get me out of here, στο οποίο ο αγαπημένος της Zara θα βρεθεί στη ζούγκλα μαζί με άλλους επώνυμους όπως ο Boy George. Η Sun αναφέρει πως η συμφωνία ανάμεσα στο ITV και τον Tindall έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό με τον 43χρονο να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν κλειδί για το ριάλιτι επωνύμο.

Το ΟΚ Βρετανίας επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Tindall αλλά δεν υπήρξε απάντηση στο ερώτημα αν αληθεύει η είσοδος του royal στο εν λόγω παιχνίδι.

Η πιο πετυχημένη σχέση στο Παλάτι

Ο Mike, παντρεύτηκε την Zara τον Ιούλιο του 2011 μετά από έξι χρόνια σχέσης και δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Mia Grace Tindall που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 ενώ Zara και Mike απέκτησαν αργότερα την τετράχρονη σήμερα Lena Elisabeth, και τον ενός έτους Lucas.

H Zara, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι εργαζόμενο μέλος του Παλατιού και ζει με την οικογένειά της Gloucestershire απολαμβάνοντας τη ζωή στο πλευρό του Mike τα τελευταία είκοσι σχεδόν χρόνια.

Το Get me out of here, είναι ένα σκληρό και απαιτητικό ριάλιτι επιβίωσης που κάνει πάταγο στη Βρετανία κάθε σεζόν.