Ο πρίγκιπας Louis και η ξαδέλφη του Lena Tindall τσακώθηκαν για τον πιο αστείο λόγο

Μαρία Ροδίτη
Ο πρίγκιπας Louis και η ξαδέλφη του Lena Tindall τσακώθηκαν για τον πιο αστείο λόγο

Roland Hoskins/Pool Photo via AP

Roland Hoskins

Έξαλλος ο πρίγκιπας Louis με τη συμπεριφορά της δεύτερης ξαδέρφης του, Lena Tindall, στο Platinum Jubilee Pageant. 

Τα παιδιά των Cambridges, ο George, η Charlotte και ο Louis, έκλεψαν την παράσταση κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου κι όχι άδικα. Μία ο πρίγκιπας George με την γκάφα του στο μπαλκόνι του Παλατιού, μετά η Charlotte με τα νάζια στο Κάστρο του Cardiff και τέλος, ο Louis που στο Trooping The Color έκανε τις πιο επικές γκριμάτσες… δεν ήθελε και πολύ για να γίνουν θέμα συζήτησης τα παιδιά του William και της Kate.

Κι αν νόμιζες ότι σταματά εδώ το σούσουρο για τα τρία αδελφάκια, κάνεις λάθος. Άλλο ένα βίντεο με τον πρίγκιπα Louis να μαλώνει με τη δεύτερη ξαδέλφη του, Lena Tindall, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ο μικρός Louis… στα καλύτερά του!

Ιδού η Lilibet Diana: Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δείχνουν την κόρη τους στα 1α της γενέθλια

Η «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα σε Louis και Lena Tindall

Ο πρίγκιπας Louis σίγουρα δεν έχει «βασιλική» μεταχείριση από την 3χρονη ξαδέρφη του, Lena Tindall. Τουλάχιστον αυτό θα καταλάβεις πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο, που έχει γίνει viral στο Twitter.

Το μικρότερο από τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton φαίνεται να είναι καθισμένο μπροστά από τα παιδιά της Zara και του Mike Tindall και δίπλα στην αδελφή του, Charlotte, στο Platinum Jubilee pageant. Κάποια στιγμή η μικρή Lena βγάζει ένα πακέτο με καραμέλες και προσφέρει σε όλους… εκτός από τον Louis!

Ο Louis το αντιλαμβάνεται και όπως φαίνεται από τη δύναμη των χεριών του γίνεται έξαλλος και ορμά να πάρει κι αυτός καραμέλα από τη Lena Tindall με εκείνη να αντιστέκεται σθεναρά και να μην του δίνει. Στο βίντεο, μάλιστα, η Lena φαίνεται καθαρά να του λέει «Όχι, Louis» καθώς διώχνει με μανία το χέρι του όταν εκείνος το σηκώνει για να πάρει καραμέλα την ώρα που προσφέρει στην αδελφή του, Charlotte.

Και το περιστατικό… δεν τελειώνει εδώ. Ο Louis πεισμώνει και στριμώχνεται στην αγκαλιά της μαμάς του προσπαθώντας να φτάσει πίσω για ένα snack, αλλά η Lena ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί του. Του ρίχνει κιόλας ένα βλοσυρό βλέμμα πριν προχωρήσει για να δώσει καραμέλα στον πρίγκιπα George.

Η γκάφα του πρίγκιπα George και ο «σωτήρας» Charlotte

Την τελευταία μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ο πρίγκιπας George υπέπεσε σε μια… γκάφα στον εξώστη του Παλατιού του Buckingham όταν ξαφνικά η Βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε για να χαιρετήσει το πλήθος.

Ντυμένη στα πράσινα, η 96χρονη βασίλισσα, η οποία απουσίασε από τις περισσότερες εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, βγήκε στον εξώστη συνοδευόμενη από τους διαδόχους της, τους πρίγκιπες Κάρολο και William, με συζύγους και παιδιά, πριν ακουστεί ο βρετανικός ύμνος «God Save the Queen».

Καθώς, λοιπόν, έπαιζε ο βρετανικός ύμνος, ο πρίγκιπας George εντοπίστηκε να βάζει το χέρι του στην προεξοχή του μπαλκονιού. Η Charlotte αμέσως το αντιλήφθηκε κι έσπρωξε γλυκά το χέρι του αδελφού της λέγοντάς του να διορθώσει τη στάση του. Ο George διόρθωσε γρήγορα τη στάση του σώματός σου βάζοντας τα χέρια του στο πλάι του και... όλα ήρθαν στη θέση τους με τα δύο αδέλφια να γίνονται viral και να δείχνουν για ακόμη μια φορά πόσο χαριτωμένα είναι.

Εσύ τι πιστεύεις; Λες τα 3 παιδιά της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William να μας χαρίσουν κι άλλες χαριτωμένες στιγμές στο μέλλον σαν αυτές που είδαμε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο;