Τι κάνουν η Kate και ο William στο γήπεδο σε αγώνα NBA; Θραύση!

Πατούλια Κατερίνα
Τι κάνουν η Kate και ο William στο γήπεδο σε αγώνα NBA; Θραύση!
2022 Getty Images

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο πρώτο μεγάλο ταξίδι τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας γνώρισαν την αποθέωση.

Το ταξίδι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι πρίγκιπας με την πριγκίπισσα της Ουαλίας κάνουν διακοπές αναψυχής, με πιο πρόσφατο σταθμό τους τον αγώνα των Boston Celtics με τους Miami Heat.

Το κοινό στο γήπεδο στηρίζει Kate- William

William και Kate, όχι μόνο κάθισαν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου αλλά το royal ζευγάρι απόλαυσε τις ζητωκραυγές των θεατών οι οποίοι μόλις τους είδαν στις γιγαντο- οθόνες ξεκίνησαν να τους επευφημούν.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν άκουσαν ζήτω αλλά γιουχάρισμα στο πριγκιπικό ζεύγος.

Κate και William κάθισαν παρέα με την κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, Maura Healey καθώς και με τον θρύλο των Celtics, Thomas Satch Sanders, τη σύζυγο του Wyc Grousbeck, ιδιοκτήτη των Celtics, Emilia Fazzalari και έβγαλαν και σέλφι με την δήμαρχο της Βοστόνης, Michelle Wu.

Όπως σίγουρα θυμάσαι το πρωτόκολλο του Παλατιού είναι αρκετά αυστηρό όσον αφορά τις selfies αλλά αυτή τη φορά έγινε μια εξαίρεση.

Το ταξίδι των Wales θα διαρκέσει συνολικά τρεις ημέρες στις ΗΠΑ με αποκορύφωμα την τελετή για το Earthshot Prize, τον διαγωνισμό στον οποίο θα βραβευτούν φορείς και δράσεις για τη διαφύλαξη του κλίματος, κόντρα στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Kate Middleton «έλαμψε» με total white look και την τιάρα που είχε φορέσει τη μέρα του γάμου της

Kate και William δεν είχαν βρεθεί στις ΗΠΑ εδώ και 8 χρόνια, από το 2014 και ο πρίγκιπας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στην Βοστώνη.

«Σε αυτό το πρώτο μεγάλο ταξίδι μας μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο στη Μασαχουσέτη και ειδικά στην Βοστώνη για τον τρόπο με τον οποίο τίμησαν τη βασίλισσα μετά τον θάνατό της και όλοι θυμούνται την επίσκεψή της εδώ το 1976. Η γιαγιά μου ήταν πάντα αισιόδοξος άνθρωπος και το ίδιο είμαι κι εγώ.Γι΄αυτό και δημιουργήσαμε πέρσι το Earthshot Prize με την ελπίδα να δημιουργηθεί μιας παγκόσμια πλατφόρμα που θα εμπνεύσει ελπίδα και αισιοδοξία για να σωθεί ο πλανήτης μας».

Ραντεβού με τους Sussexes;

Στο πρώτο αυτό ταξίδι στις ΗΠΑ, ο 40χρονος William και η 40χρονη Kate έχουν και συγγενείς που όλοι απορούν αν θα τους δουν.

H Victoria Murphy του ABC News, τόνισε πως Meghan και Harry δεν θα συναντηθούν με τον William και την Kate και όχι γιατί υπάρχει απόσταση μεταξύ Καλιφόρνιας και Βοστώνης.

«Οι Sussexes θα βρεθούν μερικές ημέρες μετά στη Νέα Υόρκη, σίγουρα η απόσταση χιλιομετρικά δεν είναι θέμα. Το ότι δεν θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στα αδέρφια είναι σαφής απόδειξη πως η κρίση μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη και πολύ αληθινή», τόνισε η Murphy.