Charlotte και George έκλεψαν την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Charlotte και George έκλεψαν την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παλάτι

Μήπως το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan το Netflix έβαλε μυαλό στους royals; Στη χτεσινή γιορτή στο  Westminster Abbey είδαμε πολλές πολλές αγκαλιές.

H πριγκίπισσα πια της Ουαλίας, Κate Middleton, διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά μια χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Westminster Abbey την οποία και παρακολούθησαν φέτος περισσότερα από 1800 άτομα. Βλέπεις η φετινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ η οποία έφυγε από τη ζωή τις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Γιορτή μετά από βαριές κατηγορίες

Στη γιορτή αυτή, που διοργανώθηκε την ίδια μέρα που ολοκληρώθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Netflix, εννοείται πως πρωταγωνίστησε ο πρίγκιπας William, τον οποίο ο αδερφός του κατηγόρησε ευθέως για όσα έλαβαν χώρα στο Megxit του 2020.

«Στην Kate δεν αρέσουν οι αγκαλιές»: Η Meghan περιγράφει την πρώτη γνωριμία της με την Markle

Ο William συνοδευόμενος από την Kate Middleton, την κόρη του Charlotte και τον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα George, αλλά χωρίς τον βενιαμίν Louis, έφτασαν στο Αβαείο και χειροκροτήθηκαν από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

https://www.instagram.com/p/CmM-9B1tTX9

Η Charlotte με το mini me λουκ στα χρώματα που ντύθηκε και η μαμά της και ο George που έχει σχεδόν φτάσει την Kate στο ύψος έκλεψαν τις εντυπώσεις ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι θερμές αγκαλιές ανάμεσα στους royals, ειδικά εκείνη ανάμεσα στον William και τον πατέρα του, σημάδι πως θέλουν να δείξουν ότι η υπόλοιπη οικογένεια είναι ενωμένη κόντρα στις κατηγορίες που εξαπόλυσε ο Harry από την Καλιφόρνια.

Είδαμε το ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο William μάλλον δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στον αδερφό του Harry

Britain Royals

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση εν όψει Megxit, ο Harry κατηγόρησε τον αδερφό του πως δεν ήθελε στη συνάντηση εκείνη παρούσα τη Meghan, του φώναξε και του ούρλιαζε αφήνοντάς τον τρομοκρατημένο ενώ ο πατέρας του Κάρολος έλεγε πράγματα τα οποία ήταν ψευδή, κι όλα αυτά μπροστά στη βασίλισσα που παρακολουθούσε σιωπηλή το οικογενειακό δράμα που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια της.

https://www.instagram.com/p/CmLlxD6stj0

Η Kate πάντως, έδειξε χτες τον πιο κοινωνικό της εαυτό, φτάνοντας στο Αβαείο λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, μίλησε με όλους τους προσκεκλημένους, αγκάλιασε και φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά που έδωσαν το παρών και ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους στην γιορτή που ανέλαβε να διοργανώσει η ίδια για δεύτερη φορά.

Το παλάτι του Kensington εξήγησε πως η δεύτερη γιορτή Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Middleton είναι αφιερωμένη στη μνήμη της βασίλισσας και στις αξίες που υποστήριξε σε όλη της της ζωή, στο καθήκον, την πίστη, την ευγένεια, τη συμπόνια και την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Το Παλάτι τόνισε πως οι προσκεκλημένoi μοιράζονται και στηρίζουν τις αρχές αυτές με τη δουλειά και τις δράσεις τους.

Ο βασιλιάς και η σύζυγος βασίλισσα Καμίλα, τραγούδησαν μαζί με τον απλό κόσμο τα κάλαντα ενώ παρούσες ήταν η πριγκίπισσα Ευγενία και Βεατρίκη με τους συζύγους τους Jack Brooksbank και Edoardo Mapelli Mozzi καθώς και η Zara Tindall μαζί με τον συζυγό της Mike Που πρόσφατα έγινε ο πρώτος royal με συμμετοχή στο ριάλιτι «I am a Celebrity, get me out of here»

https://www.instagram.com/p/CmM0_pgN1Qv

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αβαείο είναι στολισμένο με αρκουδάκια Paddington, ένας συμβολισμός μνήμης στον αγαπημένο αρκούδο της βασίλισσας.