Harry- Meghan: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο Archie είναι σταρ από τώρα

Πατούλια Κατερίνα
Harry- Meghan: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο Archie είναι σταρ από τώρα

Επιτέλους, είδαμε τις φωτογραφίες του κρυφού προφίλ του Harry στο Instagram, θαυμάσαμε τις σπάνιες φωτογραφίες του Archie και ερωτευτήκαμε τον πρίγκιπα ξανά μαζί με τη Meghan Markle.

Το περιμέναμε και στις 8 το πρωί ήρθε! Το ντοκιμαντέρ που κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια στο Netflix, για την αλήθεια του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι εδώ, τουλάχιστον τα τρία πρώτα επεισόδια είναι έτοιμα προς προβολή αυτή τη στιγμή και στη χώρα μας.

Γεννημένος την 6η Μαΐου 2019, ο Archie τον οποίο έχουμε δει σπάνια τα τελευταία τρία χρόνια, είναι ο μεγάλος σταρ του πρώτου επεισοδίου, τον οποίο και τον ακούμε για πρώτη φορά να μιλάει, όταν η μαμά του, του δείχνει τη θέα του ηλιοβασιλέματος από το σπίτι τους στο Montecito και ο Archie ακούγεται να λέει πως όλα δείχνουν πολύ όμορφα.

Η πρώτη γνωριμία:

https://www.instagram.com/p/Cl5uT1bIvQj

Στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, ξεκινάμε την αφήγηση εξηγώντας πως όλες οι συνεντεύξεις τραβήχτηκαν ως και τον Αύγουστο του 2022 και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο για το ντοκιμαντέρ.

«Ο κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα για εμάς εδώ και καιρό, δεν ξέρει τι πραγματικά μας έχει συμβεί», τονίζει η Meghan ενώ στα βίντεο- ημερολόγια που βλέπουμε, ξετυλίγεται στιγμή με στιγμή, το κουβάρι του Megxit.

Ο Harry τόνισε πως ένας φίλος του ήταν εκείνος που του πρότεινε να κρατήσει υλικό από όλη αυτή τη διαδρομή, το οποίο και αποδείχτηκε χρήσιμο, μιας και η χρυσή συμφωνία με το Netflix απέφερε 100 εκατομμύρια στους Sussexes.

Λίγο μετά, βλέπουμε μια συνέντευξη της Meghan του 2015, όπου στην ερώτηση αν επιλέγει τον πρίγκιπα Harry ή τον William εκείνη λέει αρχικά πως δεν ξέρει και έπειτα επιλέγει τον Harry, λίγους μόνο μήνες πριν την πρώτη γνωριμία τους.

Η γνωριμία:

Harry και Meghan, σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια ξετυλίγουν βήμα- βήμα στο πρώτο επεισόδιο, τη γνωριμία μέσω Instagram, τα πρώτα ραντεβού, το πρώτο μεγάλο ταξίδι, τη στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, μικρές στιγμές της ζωής τους στις ΗΠΑ με τα παιδιά τους, ενώ το πρώτο επεισόδιο κλείνει στη μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης της σχέσης τους από τα μίντια.

https://www.instagram.com/p/Cl5kTJHMY0u

Ο Harry τονίζει πολλές φορές πως ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά του, συγκρίνει τις ομοιότητες της αδικοχαμένης μητέρας του Diana με την Meghan και η συγκινητική στιγμή που ο Archie είναι μωρό και αναγνωρίζει τη γιαγιά του στο κρεμασμένο πορτρέτο της στον τοίχο, προκαλεί δάκρυα.

teamsussex__318452178_465521272185472_3286348546500743893_n.jpg

To μυστικό προφίλ του Harry στο Instagram

Το καλά κρυμμένο προφίλ του Harry στο Instagram, του H ή HAZ όπως τον αποκαλεί από το ξεκίνημα της σχέσης η Markle, έχει κάνει τις fans του πρίγκιπα να βλέπουν ένα άγνωστο πρόσωπο της ιδιωτικής ζωής του πρίγκιπα όλα αυτά τα χρόνια με την Αφρική να κυριαρχεί σε αυτό και με τη Meghan να εξηγεί πως ήταν το feed του Harry εκείνο που την έπεισε να βγει μαζί του, ήταν βαρόμετρο όπως εξηγεί και η ίδια. Ο Harry είδε ένα στόρι της Meghan με μια κοινή τους φίλη με την Markle να ποζάρει με αυτάκια σκύλου.

harry5.jpg

Εξίσου ρομαντική ήταν και η περιγραφή των πρώτων ραντεβού – στο πρώτο άργησε ο Harry μισή ώρα και στο δεύτερο η Meghan πέντε λεπτά- αλλά και η φωτογραφία από το πρώτο ραντεβού που έβγαλαν για να κρατήσουν για πάντα εκείνο του συναίσθημα, που είχαν όταν είπαν πως θα δοκιμάσουν αυτή την σχέση έστω και από απόσταση.

HARRY12.jpg

Το ταξίδι που ακολούθησε λίγους μήνες μετά στη Μποτσουάνα, ήταν καρμικό και οι εικόνες που μοιράστηκαν οι Sussexes για πρώτη φορά από αυτό το ταξίδι, με τους δύο να μένουν σε μια σκηνή μας έκανε να καταλάβουμε γιατί η Μarkle ερωτεύτηκε τον πρίγκιπα.