«Στην Kate δεν αρέσουν οι αγκαλιές»: Η Meghan περιγράφει την πρώτη γνωριμία της με τη Middleton

Κατερίνα Μπούσιου
«Στην Kate δεν αρέσουν οι αγκαλιές»: Η Meghan περιγράφει την πρώτη γνωριμία της με τη Middleton

 (AP Photo/Ben Curtis, File)

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Τα 3 πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan είναι στον «αέρα» του Netflix και μας έχουν αποκαλυφθεί ήδη πολλά από την ζωή τους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Η πρεμιέρα του documentary του Harry και της Meghan, είναι πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο και ήδη οι βρετανοί δημοσιογράφοι που έχουν μία μεγαλύτερη ευαισθησία στα ζητήματα του ζευγαριού, αποκρυπτογραφούν τις λεπτομέρειες. Ως περιεχόμενο έχουν ήδη εντυπωσιάσει με τις αποκαλύψεις για τον έρωτά τους αλλά και την υπέροχη οικογενειακή τους ζωή στην Καλιφόρνια.

Αλλά ήδη, άρχισαν οι αποκαλύψεις που αφορούν στους Royals στην Βρετανία και αναμένονται και άλλες. Η Μeghan έκανε το πρώτο βήμα, μιλώντας για την ψυχρή πρώτη συνάντησή της με την Kate. Και υπήρχε λόγος για αυτή την συμπεριφορά.

https://www.instagram.com/p/Cl5kTJHMY0u

«Εμένα πάντα μου άρεσε να αγκαλιάζω...»

Η Meghan περιέγραψε το πρώτο της διάστημα στο Λονδίνο, το οποίο συνέπεσε με την γνωριμία της με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, λίγο πριν την δημόσια ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Harry. Το άγχος της ήταν μεγάλο, γιατί έπρεπε να μάθει τους κανόνες συμπεριφοράς, μιας άλλης νοοτροπίας. Εκείνη ήταν συνηθισμένη στην άνεση και στο μπρίο που έχουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι είναι πιο θερμοί στις εκδηλώσεις των συναισθήμάτων τους.

Παρόλο που είχε ενημερωθεί για το βασιλικό πρωτόκολλο, πίστευε όπως είπε, ότι αυτό δεν ισχύει στις προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Λάθος πρώτο: την πρώτη φορά που συνάντησε τον William και την Kate, ήταν όπως είπε ξυπόλυτη και φορώντας ένα σκισμένο jean.

https://www.instagram.com/p/Cl5zZhAsD44

«Είμαι άνθρωπος της αγκαλιάς, πάντα αγκαλιάζω τους ανθρώπους. Δεν είχα συνειδητοποιήσει όμως, ότι αυτό ενοχλεί τους βρετανούς» είπε η Meghan. Και μιλώντας για την πρώτη συνάντηση με την Kate αποκάλυψε πως: «Κατάλαβα πολύ γρήγορα μετά από αυτό, πως η επισημότητα και η εξωτερική τυπικότητα, υπάρχει και στις ιδιωτικές συναντήσεις», εξηγώντας πως τα μέλη της οικογένειας φέρονται μεταξύ τους, όπως και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Χωρίς να αγγίζουν ο ένας τον άλλον.

https://www.instagram.com/p/Cl6I1Scowm-

Harry- Meghan: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο Archie είναι σταρ από τώρα

«Πίστευα ότι όταν κλείνουν οι πόρτες μπορείς να χαλαρώσεις. Αλλά η επισημότητα υπάρχει και εκείνες τις στιγμές. Και αυτό με εξέπληξε», όπως συμπλήρωσε, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι δεν μπορούσε να είναι απλά ο εαυτός της.

Σε άλλο σημείο της διήγησής της αναφέρθηκε και στην ξαφνική πρώτη συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ, όταν πηγαίνοντας σε ένα δείπνο, ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή πως θα ήταν και εκείνη παρούσα και θα την συναντούσαν. «Ήξερα όμως ότι έπρεπε να συμπεριφερθώ αναλόγως», με τον Harry να συμπληρώνει πως ήταν ένα σοκ για εκείνη, γιατί ήταν στην ουσία και το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειεας το οποίο θα συναντούσε. Όμως εκείνος φρόντισε να την προετοιμάσει κατάλληλα, έστω και λίγα λεπτά πιο πριν.