Τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της Θεοδώρας, της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της Θεοδώρας, της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά

Ο γάμος έχει ακυρωθεί λόγω πανδημίας και τα σχέδια για τελετή στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται πως ναυαγούν ξανά.

«Όπως θα ήμασταν στο γαμήλιο weekend μας, ευχαριστούμε τους φίλους και την οικογένειά μας για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα όταν θα είναι ασφαλές», είχε γράψει η Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στις 26 Μαΐου του 2020, το Σαββατοκύριακο που θα παντρευόταν τον αγαπημένο της Matthew Jeremiah Kumar στις Σπέτσες.

https://www.instagram.com/p/CTFgzaUIvxL

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της Θεοδώρας;

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα του Οκτωβρίου του 2022, ήθελαν τη Θεοδώρα να έχει ορίσει νέα ημερομηνία γάμου και πάλι για τις Σπέτσες μέσα στο καλοκαίρι του 2023, με σκοπό να παντρευτεί επιτέλους τον αγαπημένο της από το 2016 δικηγόρο Matthew.

Ο θάνατος του πατέρα της ανέτρεψε για μια ακόμα φορά τα γαμήλια σχέδια της Θεοδώρας, η οποία τον Ιούνιο του 2023 θα γίνει 40 ετών ενώ τον Δεκέμβριο του 2023, 40 ετών θα γίνει και ο αγαπημένος της.

Ο έρωτάς της με τον Θεοδώρας με τον Matthew έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη ενώ το 2018 (στις 16 Νοεμβρίου 2018) έγινε και η ανακοίνωση των αρραβώνων του ζευγαριού που από τότε μένει μόνιμα στο Los Angeles με την 39χρονη σήμερα να συνεχίζει να κυνηγάει την καριέρα της στην υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/BMbhSjwDb_F

Ο Kumar είναι γιος του Samuel Kumar και της "Lonnie" Sherry Richards και έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Reggie Samuel Kumar.

«Ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω», είχε γράψει τότε το γραφείο τύπου του τέως βασιλιά.

https://www.instagram.com/p/BqPuwQ6FvFY

Αυτό που ακόμα δεν έχει εξηγηθεί είναι το γιατί προηγήθηκε τελικά ο γάμος του Φίλιππου με την αγαπημένη του Νίνα το 2021, όταν η υγεία του πρώην βασιλιά ήταν ήδη κλονισμένη και δεν έγινε μέσα στο 2021 ο γάμος της Θεοδώρας. Ο αρραβώνας άλλωστε του Φίλιππου με τη Nina Flohr είχε έρθει μέσα στην πανδημία με πρόταση γάμου στην Ιθάκη, το 2020 και ο πρώτος γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και πάλι μέσα στο 2020.

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως το ζευγάρι παραμένει μαζί και ο γάμος απλά έχει αναβληθεί για μια ακόμα φορά χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Former King Constantine II Of Greece Funeral

Ο Kumar ήταν άλλωστε στο πλευρό της Θοεδώρας στην κηδεία του πατέρα της.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Θεοδώρας και η νέα ταινία

Παρά το μικρό της πέρασμα από τη σειρά Τόλμη και Γοητεία, η Θεοδώρα δεν είχε καταφέρει να κάνει άλλη εμφάνιση στην τηλεόραση και μόλις τη χρονιά που πέρασε, είχε μια συμμετοχή στην ταινία The Great Awakening.

Η low profile Θεοδώρα και κόρη του τέως από την «Τόλμη και Γοητεία» στον έρωτα με γνωστό δικηγόρο

H Θοεδώρα πάντως, λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά της και αυτό φαίνεται στο πέρασμα των ετών, ειδικά στις πόζες από το κόκκινο χαλί. Δες την gallery.