Η low profile Θεοδώρα και κόρη του τέως από την «Τόλμη και Γοητεία» στον έρωτα με γνωστό δικηγόρο

Η low profile Θεοδώρα και κόρη του τέως από την «Τόλμη και Γοητεία» στον έρωτα με γνωστό δικηγόρο

Το 4ο από τα 5 παιδιά του τέως είναι ηθοποιός ως Θεοδώρα της Ελλάδας, την είδαμε σε ένα μικρό ρόλο σε αμερικάνικη σαπουνόπερα, είναι ερωτευμένη αλλά δεν μπορεί ακόμη να παντρευτεί. 

Εκτός από την πρωτότοκη Αλεξία, τα υπόλοιπα 4 παιδιά του τέως έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό όπως και η Θεοδώρα η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει μία πιο low profile ζωή στην Νέα Υόρκη, παρόλο που έγινε κομμάτι του αμερικάνικου jet set. Ειδικά μετά τον αρραβώνα της πριν από 4 χρόνια με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, πολύ γνωστό στους νομικούς κύκλους των ΗΠΑ. Στο πολυτελές τους σπίτι είχε φιλοξενηθεί στο παρελθόν και ο εκλιπών πατέρας της.

https://www.instagram.com/p/B-1G93En7Uf

Η τρίτη κατά σειρά αναβολή του γάμου της

Η Θεοδώρα της Ελλάδας και της Δανίας όπως αποκαλείται στους γαλαζοαίματους κύκλους, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1983 στο Λονδίνο και όπως όλα τα παιδιά της τάξης της, εστεμμένοι και πρώην εστεμμένοι δηλαδή έζησε στην high society της Βρετανίας και από έφηβη σχεδόν, κυκλοφορούσε στις μεγάλες εκδηλώσεις με τις τιάρες και τα κοσμήματα της μητέρας της.

Σε αντίθεση με τα αδέλφια της είχε καλλιτεχνική κλίση και μετά τις θεατρικές σπουδές στο Λονδίνο έφυγε για Μaster και καριέρα στο Los Angeles.

Και αφού έκανε κάποιους μικρούς ρόλους σε κινηματογραφικές παραγωγές, έκανε και μία μικρή εμφάνιση στην all time classic σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία» κάνοντας την γραμματέα που παραδίδει τα μυστικά των Φόρεστερ σε ανταγωνιστική εταιρεία.

https://www.instagram.com/p/fS3hpOIdr5

Η ζωή της στην Νέα Υόρκη απέκτησε άλλο σκοπό όταν γνώρισε τον μεγαλοδικηγόρο, Μάθιου Κούμαρ με τον οποίο ζει μία ονειρεμένη και γεμάτη ανέσεις ζωή. Στην Αμερική είχε φιλοξενήσει στο σπίτι της αρκετές φορές και τους γονείς της, ενώ στον μπαμπά της είχε πάντα ξεχωριστή αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CJMZ-U0ly_E

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένος να γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020 στις Σπέτσες, εκεί που παντρεύτηκε και ο αδελφός της Νικόλαος, ενώ η δεξίωση θα γίνονταν επίσης στο νησί.

https://www.instagram.com/p/CAolnAIHGjF

Όμως η πανδημία άλλαξε τα σχέδια, όπως και το καλοκαίρι του 2021. Η νέα ημερομηνία που είχε δοθεί ήταν για το φετινό καλοκαίρι, μόνο που ο θάνατος του πατέρα της ανέβαλλε για τρίτη φορά τα σχέδιά τους.