Η Meghan και ο Harry είναι πολύ απογοητευμένοι από την υποδοχή του «Spare»

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan και ο Harry είναι πολύ απογοητευμένοι από την υποδοχή του «Spare»

Μπορεί στις πωλήσεις του, το βιβλίο να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όμως στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας Harry είναι πολύ στεναχωρημένος από την υποδοχή του «Spare».

Η Μeghan Markle παραμένει εξαφανισμένη, ο πρίγκιπας Harry έκανε ένα κενό στις συνεντεύξεις για την προώθηση του βιβλίου Spare και υπάρχει ένας άνθρωπος που υποστηρίζει πως οι Sussexes είναι και πικραμένοι και στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από την υποδοχή της βιογραφίας του Harry.

Η royal ειδικός Victoria Arbiter μίλησε στο TalkTV και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές των Sussexes:

«Σίγουρα όποιος θέλει να μιλήσει για τον Harry και τη Meghan θα δυσκολευτεί ειδικά μετά το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο. Νομίζω πως ο Harry με το βιβλίο του ήταν ενθουσιασμένος που θα έλεγε τη δική του ιστορία και η αποστολή του επετεύχθη.

Αλλά κατά την άποψή μου, νομίζω πως ναι, έγραψε αυτό που ήθελε αλλά το βιβλίο του δεν είχε την υποδοχή που τόσο ο ίδιος όσο και η Meghan ήλπιζαν πως θα έχει. Νομίζω πως θεώρησαν πως θα υπάρξει μια συμπάθεια του κοινού στο επίπεδο που υπήρξε και μερά τη συνέντευξη στην Οprah αλλά μάλλον έχουν σοκαριστεί με τον αντίκτυπο», τονίζει η ειδικός και εξηγεί.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βλέπουν με συμπάθεια τον Harry αλλά κυρίως υπάρχει σκληρή κριτική οπότε το κοινό στην προκειμένη περίπτωση τον έχει υποδεχτεί αλλά όχι με τρόπο που περίμενε. Οι Αμερικάνοι τρέφουν ακόμα συμπάθεια στο πρόσωπο του πρίγκιπα αλλά στη Βρετανία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν περίμεναν τόσο μεγάλη και τόσο αρνητική κριτική».

Η εφημερίδα Express άλλωστε τονίζει πως το 64% των Βρετανών έχει αρνητική γνώμη για τον Harry,ενώ σε Poll του Newsweek περίπου το 38% των Αμερικανών έχει αρνητική άποψη για τον πρίγκιπα σε σχέση με το 45% που είχε ο Harry στις 5 Δεκεμβρίου.

Γιατί εξαφανίστηκε η Meghan Markle μετά την έκδοση του βιβλίου του πρίγκιπα Harry;

Πού βρίσκεται η Meghan και γιατί δεν συνοδεύει τον Harry στις εμφανίσεις του;

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί τις δύο εβδομάδες αυτές; Κυκλοφορίας του Spare, είναι η απουσία της Meghan από το πρόμο του βιβλίου. Η Markle σχεδόν εξαφανίστηκε τις εβδομάδες αυτές με πολλούς να υποθέτουν πως η 41χρονη δούκισσα κρατάει απόσταση από τον Harry και την αυτοβιογραφία του, αρχικά γιατί είχε ενστάσεις ως προς κάποια συγκεκριμένα κεφάλαια της Ρεζέρβας και επιπρόσθετα γιατί δεν θέλει να ειπωθεί από κανέναν πως ήταν η Meghan εκείνη που έκανε πλύση εγκεφάλου στον Harry και τον έπεισε να γράψει έστω και μία παράγραφο στο βιβλίο του εξαιτίας της Markle.

Ακόμα κι όταν ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ρωτήθηκε από το τμήμα των Fox News Digital για την απουσία της Markle από την περιοδεία προώθησης του Spare απάντηση δεν ήρθε.

Ο royal συγγραφέας Christopher Andersen που πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για τον Κάρολο, εξήγησε πως η Meghan στέλνει σαφές μήνυμα, δείχνοντας πως η Ρεζέρβα είναι δημιούργημα του Harry και μόνο.

«Η Meghan θέλει να είναι σαφές πως κανείς δεν θα υποθέσει ότι έχει συμμετοχή στη βιογραφία του Harry. Η ιστορία του Harry είναι ειπωμένη μόνο από τον ίδιο όσο θετικό ή αρνητικό είναι το γεγονός αυτό για τον ίδιο».

Αυτό που δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το royal ρεπορτάζ δεν κατανοούν είναι το γιατί ο Harry έχει συμμετάσχει στην προώθηση όλων των projects που δημιούργησε η αγαπημένη του, είτε μιλάμε για το podcast Αρχέτυπα στο Spotify, είτε στο 40/40 project με αφορμή τα 40α γενέθλια της δούκισσας.

Ο Harry συνεχίζει να βλέπει παντού εχθρούς και αποκαλύπτει κρυφό πόλεμο του παλατιού λόγω Netflix