Ο Harry συνεχίζει να βλέπει παντού εχθρούς και αποκαλύπτει κρυφό πόλεμο του παλατιού λόγω Netflix

Ο Harry συνεχίζει να βλέπει παντού εχθρούς και αποκαλύπτει κρυφό πόλεμο του παλατιού λόγω Netflix

Scott Kowalchyk/CBS via AP

H στενή του συνεργάτης Liz Garbus αποκαλύπτει πως το Παλάτι προσπάθησε με κάθε τρόπο να φιμώσει τον Harry για να μην κάνει τις αποκαλύψεις του στο ντοκιμαντέρ του Netflix. 

Με το βιβλίο του «Spare» να συνεχίζει να είναι παγκόσμιο best seller ο Harry νιώθει ικανοποίηση που τα λεγόμενά του και οι αποκαλύψεις του είχαν ανταπόκριση. Το αν ήταν θετική ή αρνητική θα αποτιμηθεί σε βάθος χρόνου.

Όμως η πιο στενή του συνεργάτης, έρχεται για να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά. Αλλά κάποιοι επιμένουν. Μήπως ο Harry το παρατράβηξε και βλέπει παντούς εχθρούς;

«Το Παλάτι προσπάθησε να μας απαξιώσει»

Η σκηνοθέτης του documentary του Harry και της Meghan στο Netflix, Liz Garbus, εξέφρασε πρόσφατα μία άποψη που πολλοί πιστεύουν ότι είναι και πεποίθηση του ίδιου, γιατί διαφορετικά εκείνη δεν θα είχε κανένα λόγο να κάνει επίθεση στο Παλάτι.

Όπως είπε σε συνέντευξή της την οποία και σχολιάζει το περιοδικό People: «Το Παλάτι προσπάθησε να μας απαξιώσει από την αρχή λέγοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει τίποτε από αυτά που θα ειπωθούν. Και με το να μας απαξιώσει θα κατάφερνε να υποβιβάσει και το περιεχόμενο. Ζήσαμε σε όλη την διάρκεια που φτιάχναμε την ταινία, κάποιες στιγμές που θύμιζαν την ταινία «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέπτη», προσπαθώντας προφανώς να πει ότι έγινε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης σε μία άλλη διάσταση.

Σε πολλά σημεία της συνέντευξής της υπονοεί πως δεν ήταν εύκολη η ολοκλήρωση του φιλμ.

Off the record όταν βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τις πηγές του στο Παλάτι, η μόνη εξήγηση που δόθηκε είναι ότι είχαν λάβει ένα email από μία δευτερεύουσα εταιρεία παραγωγής και όταν αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τον ίδρυμα του Harry για να δουν αν ταυτίζονται, δεν έλαβαν καμία απάντηση.

https://www.instagram.com/p/CnavmVrtsMU

Το Spare του πρίγκιπα Harry οδεύει για τον τίτλο του δημοφιλέστερου memoir όλων των εποχών

Τo no comment, θα ακολουθήσει το Παλάτι σε όλες του τις μορφές. Ούτε ο Κάρολος, αλλά ούτε και ο William θα απαντήσουν σε αυτά που είπε ο Harry. Αυτός είναι και ο χρυσός κανόνας που ακολουθούσε η Ελισάβετ: Δεν απαντάς και δεν σχολιάζεις.

Το θέμα είναι πως ο Harry είτε ο ίδιος, είτε οι στενοί του συνεργάτες συνεχίζουν να μιλούν για παρασκήνιο και «τρέφουν» μία παραφιλολογία που έχει πια ως στόχο να διαφημίζει ακόμη περισσότερο το βιβλίο του.

Οι βρετανικές εφημερίδες συνεχίζουν να λένε πως το έχει παρατραβήξει, αλλά εκείνος δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει εδώ. Το επόμενο του βήμα εκτός από το δεύτερο μέρος του βιβλίου του, θα είναι και μία ακόμη συνέντευξη και μία περιοδεία και σε ευρωπαικές πόλεις για το βιβλίο του.