Meghan και Harry: Ο άνθρωπος που προσέλαβαν για να βγάλουν περισσότερα εκατομμύρια

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry: Ο άνθρωπος που προσέλαβαν για να βγάλουν περισσότερα εκατομμύρια

Ακόμα δεν έχουν απαντήσει στον Κάρολο για την εμφάνισή τους ή μη στην στέψη της 6ης Μαΐου αλλά κανονίζουν ήδη το πώς θα βγάλουν παραπάνω χρήματα. 

Στα νέα του Φεβρουαρίου 2023 που αφορούν στο ζεύγος Harry – Meghan, είχαμε πριν μερικές ημέρες τη μεγάλη επανεμφάνιση σε μια χαρούμενη προσωπική στιγμή της καλής τους φίλης και γειτόνισσας Helen De Generes.

H επανεμφάνιση των Sussexes

Άκρως ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Harry, ο οποίος, περίπου έναν μήνα μετά την έκδοση του βιβλίου του Spare, της αυτοβιογραφίας του, αποκάλυψε στους φίλους που βρέθηκαν στο σπίτι της Helen πως είναι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή του βιβλίου του αλλά και για το γεγονός πως είπε επιτέλους τη δική του αλήθεια.

Στο ίδιο event που εμφανίστηκε ο 38χρονος πρίγκιπας, εμφανίστηκε και η Meghan Markle και αξίζει να τονίσουμε πως σύμφωνα με την Page Six, οι Sussexes ήταν ευδιάθετοι, γεμάτοι κέφι αλλά απέφυγαν επιμελώς να απαντήσουν σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την στέψη του βασιλιά Κάρολου και με το αν οι ίδιοι θα εμφανιστούν σε αυτή στις 6 Μαΐου 2023, ενώ όλος ο πλανήτης γνωρίζει πως έχουν δεχτεί πρόσκληση για τη μεγάλη στιγμή του πατέρα του Harry.

Το Spare συνεχίζει να είναι το πιο βιβλίο που πούλησε περισσότερα αντίτυπα χωρίς να είναι μυθιστόρημα, σύμφωνα με το βιβλίο Guinness και αποτελεί κομμάτι της συμφωνίας των Sussexes με τον εκδοτικό Penguiin Random House, συμφωνία ύψους 20 εκατομμυρίων που περιλαμβάνει την έκδοση τριών βιβλίων. Παραμένει άγνωστο αν το βιβλίο του Harry θα έχει και συνέχεια καθώς ο ίδιος είπε πως όσα έγραψε θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν διπλή έκδοση και πως αναγκάστηκε να κόψει περίπου το 50% όσων αρχικά είχε γράψει.

Ο νέος συνεργάτης των Sussexes

Ακόμα, ξέρουμε πια πως οι Sussexes έχουν προσλάβει έναν καλό φίλο της DeGeneres για να τους βοηθήσει να βγάλουν παραπάνω χρήματα. Πρόκειται για τον Adam Lilling που κλείνει συμφωνίες εκατομμυρίων και είναι καλός φίλος της Helen ο οποίος βοηθά διάσημους να αυγατίζουν τα χρήματά τους.

Η εταιρία του Lilling δεν ασχολείται μόνο με τον χώρο του θεάματος αλλά οι πελάτες της βλέπουν τα έσοδά τους να μεγαλώνουν και έχουν ήδη κλειστεί πάνω από 250 deals με πελάτες όπως ο Matthew McConaughey και η Nicole Kidman.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Adam Lilling είχε λατρέψει το podcast της Meghan στο Spotify, podcast που δεν γνωρίζουμε να θα έχει συνέχεια.

Είδαμε το ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο William μάλλον δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στον αδερφό του Harry