Η μυστική βάφτιση της Lilibet και το μεγάλο «όχι» σε Harry και Meghan από το Παλάτι

Η μυστική βάφτιση της Lilibet και το μεγάλο «όχι» σε Harry και Meghan από το Παλάτι

Οι προσκλήσεις που είχαν στείλει στην βασιλική οικογένεια και η άρνηση όλων να παρεβρεθούν. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βάφτισαν την μόλις 21 μηνών κόρη τους την περασμένη Παρασκευή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Ηarry με την Meghan είχαν τους λόγους τους για αυτό. 

Με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην βρετανική βασιλική οικογένεια, ειδικά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και τις αποκαλύψεις του βιβλίου του Harry, είχαμε ξεχάσει πως η μικρή κόρη του Lilibet δεν είχε βαπτιστεί.

Σήμερα όμως, αποκαλύφθηκε πως στις 3 Μαρτίου η βάφτιση της κόρης του ζευγαριού έγινε στην Καλιφόρνια σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και κανείς δεν το είχε πάρει είδηση.

Η άρνηση στις προσκλήσεις του Harry για τη βάφτιση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού People που μίλησε και με τον εκπρόσωπο τύπου του Harry και της Meghan, η βάφτιση έγινε το πρωί της 3ης Μαρτίου στο αρχιεπίσκοπο του Los Angeles John Taylor. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσιεύμα, για εθιμοτυπικούς λόγους καθαρά, είχαν στείλει πρόσκληση στον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, αλλά και τον William και την Kate.

Για λόγους που καταλαβαίνεις, κανείς από την οικογένεια δεν παρεβρέθηκε, αλλά όλοι έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους για την μικρή Lilibet Diana Mountbatten Windsor η οποία έχει δύο σημαντικά ονόματα για την οικογένεια. Το παρατσούκλι της προγιαγιάς της βασίλισσας και το όνομα της μητέρας του πατέρα της.

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει πως η τελετή ήταν αρκετά κλειστή και έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα είχε εμφανιστεί και ο ένας από τους δύο νονούς της μικρής, ο παρουσιαστής και ηθοποιός Tyler Perry με αρκετά μέλη μίας θρησκευτικής χορωδίας, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να συνδυάσει το γεγονός.

Ο Κάρολος κάνει έξωση σε Harry-Meghan: Πώς επηρεάζεται η Lili και ο Archie

lilibet_chistening.jpg

Μετά την βάφτιση ακολούθησε πάρτι, αλλά προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες στη δημοσιότητα. Και δύο είναι τα σενάρια. Ή ότι σκοπεύουν να το δώσουν (πουλήσουν) αποκλειστικά σε κάποιο περιοδικό με τα χρήματα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό, ή θα δημοσιεύσουν μόνοι τους όποτε το κρίνουν στιγμιότυπα της πιο ευχάριστης στιγμής τους.