Ο Harry δηλώνει πως δεν θέλει τον οίκτο κανενός και μόλις πήρε πρόσκληση για την ενθρόνιση Κάρολου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Harry δηλώνει πως δεν θέλει τον οίκτο κανενός και μόλις πήρε πρόσκληση για την ενθρόνιση Κάρολου

 (AP Photo/Seth Wenig)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Εξηγήσεις για το βιβλίο του «Spare» και τον σάλο που προκάλεσε έδωσε ο Harry, αλλά τώρα έχει ένα μεγάλο δίλημμα για το αν είναι σκόπιμο να επιστρέψει στο Λονδίνο για την ενθρόνιση του πατέρα του Κάρολου. 

Με την βρετανική του αξιοπρέπεια ως γόνος βασιλικής οικογένειας μίλησε ο Harry σε πρόσφατο livestream και ήταν η πρώτη στην ουσία δημόσια τοποθέτησή του μετά τον σάλο που προκάλεσε το βιβλίο του «Spare».

Ο Ηarry για μία ακόμη φορά συγκρίνει τον εαυτό του με την μητέρα του Diana, την ίδια στιγμή που η επίσημη πρόσκληση για την ενθρόνιση του πατέρα του Κάρολου στις 6 Μαΐου μόλις έφτασε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Mε το δίλημμα να είναι μεγάλο αν παρεβρεθεί. Πώς θα αντιδράσει ο αδελφός του William;

«Πάντα ένιωθα διαφορετικός»

Στην προαναγγελθείσα συζήτησή του με τον Dr. Gabor Mate ο Harry επανέλαβε αυτό που και πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του «Spare» είχε τονίσει. Πως από μικρός αισθανόταν πως ήταν διαφορετικός, όπως και η μητέρα του Diana και πως η πρόθεσή του ήταν διηγούμενος την ιστορία του να βοηθήσει άλλους ανθρώπους με την εμπειρία του η οποία έφτασε μέχρι την κατάθλιψη και την χρόνια παρακολούθησή του από ειδικούς, όταν έχασε τη μητέρα του.

Και ξεκαθάρισε πως: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως θύμα. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιραστών την ιστορία μου με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει και να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους. Ελπιζω ότι θα κάνει τον κόσμο να καταλάβει ότι είμαστε όλοι σε κάποιο βαθμό ίδιοι και πως όλα συνδέονται όταν πρόκειται για ένα τραύμα».

Αναφερόμενος και στην σειρά South Park η οποία σατίρισε εκείνον αλλά και την σύζυγό του Meghan ότι επιζητούν τον οίκτο, ξεκαθάρισε πως: «Δεν ζήτησα και δεν θα ζητήσω οίκτο από κανέναν για όσα έγιναν».

Οι πράξεις τους βέβαια δείχνουν το αντίθετο καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να βγάζει εκατομμύρια δολάρια παρουσιάζοντας τις οικογενειακές διαμάχες με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με την επικάλυψη ενός empowerment μηνύματος.

Το μεγάλο δίλημμα ωστόσο είναι το τι θα κάνει με την επίσημη πρόσκληση που μόλις έλαβε για την ενθρόνιση του πατέρα του Κάρολου στις 6 Μαΐου. Τυπικά είναι μέλος της οικογένειας ως γιος βασιλιά χωρίς άλλα καθήκοντα, αλλά ξέρει ότι με το που θα πάει, με όσα αναφέρει στο βιβλίο του ειδικά για τον αδελφό του William, τα μισά και πλέον μέλη της οικογένειας δεν θα θελήσουν ούτε καν να του απευθύνουν τον λόγο.

Meghan και Harry: Ο άνθρωπος που προσέλαβαν για να βγάλουν περισσότερα εκατομμύρια

https://www.instagram.com/p/CpVn-VMt8Dx

Οι συνεργάτες του Harry έσπευσαν σήμερα να διοχετεύσουν στον τύπο ότι έχει λάβει πρόσκληση ο πρίγκιπας, αλλά δεν έχει απαντήσει αν θα παραβρεθεί.

Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει και ένας κύκλος διπλωματικών επαφών μεταξύ των δύο πλευρών για το πως θα γίνει η επιστροφή στο Λονδίνο και ποια θα είναι η παρουσία του Harry και της Meghan στις εκδηλώσεις.

Το πιθανότερο είναι να έχει αντίστοιχη αντιμετώπιση με εκείνη στην κηδεία της γιαγιάς Ελισάβετ. Αλλά το να καθίσει δίπλα στον αδελφό του, θεώρησέ το από τώρα ότι δεν θα συμβεί. Πρώτος ο William θα είναι εκείνος που θα βάλει τέτοιο όρο σε σχέση με τον αδελφό του και άδικο δεν έχει.