H Lilibet και o Archie ήταν τελικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο show του Ηarry και της Meghan

Κατερίνα Μπούσιου
H Lilibet και o Archie ήταν τελικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο show του Ηarry και της Meghan

Τα άγνωστα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις στιγμές ευτυχίας με τα παιδιά τους, ήταν τελικά το μόνο που άξιζε από το documentary στο Netflix, στο οποίο πρωταγωνιστές εκτός από τον Harry και την Meghan, ήταν τα δύο τους παιδιά, ο Archie και η Lilibet. 

Το πολυαναμενόμενο και το πολυδιαφημισμένο παράλληλα αυτοβιογραφικό τους show στο Netflix μόλις ολοκληρώθηκε με την μετάδοση και των 3 τελευταίων επεισοδίων και ο Harry με την Meghan μας άφησαν με πολλά ερωτηματικά. Αλλά μας έδωσαν όμως και αρκετό υλικό της οικογενειακής τους ζωής και για πρώτη φορά, στιγμιότυπα του 3χρονου γιου τους Αrchie και της ενός έτους Lilibet.

Τι άλλο όμως μας κίνησε το ενδιαφέρον και δεν αφορά το Παλάτι και την βασιλική οικογένεια;

https://www.instagram.com/p/CmLlxD6stj0

Lilibet και Archie οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

Αν εξαιρέσει κανείς την δήλωση του Harry για τον αδελφό του William, ο οποίος του φώναζε και ούρλιαζε, όταν ανακοίνωσε το ζευγάρι ότι θα φύγει από το Λονδίνο, δεν μάθαμε τίποτε περισσότερο από όσα Meghan και Harry είχαν πει στην συνέντευξή τους στην Oprah.

harrymeghan.jpg

Απλά με άλλα λόγια διηγήθηκαν την κακή συμπεριφορά του τύπου και το bullying που δέχθηκε εκείνη. Είδαμε όμως αρκετά. Και ίσως αυτά έχουν και την μεγαλύτερη αξία και για εμπορική - διαφημιστική εκμετάλλευση των media.

Είδαμε το ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο William μάλλον δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στον αδερφό του Harry

Είδαμε καταρχάς πολλές backstage φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι τους στο παλάτι τον Μάιο του 2018 με το ζευγάρι να δείχνει πραγματικά ερωτευμένο.

harry_meghannetflix.jpg

Είδαμε όμως για πρώτη φορά (εκτός από την περσινή ευχητήρια κάρτα τους για τα Χριστούγεννα) τα πρόσωπα του Archie και της Lilibet και την αγάπη και την φροντίδα των γονιών τους για τα παιδιά τους. Ο μικρός Archie είναι ένας κούκλος. Και αυτή η φωτογραφία του που τον κάνουν μπάνιο οι γονείς του, σίγουρα δεν θα την βλέπαμε αν συνέχιζαν να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το πρωτόκολλο βλέπετε.

1671109013933-699623751-meghan_archie.jpg

Η Meghan μας έδειξε πως ασχολείται πολύ με τα παιδιά της, όταν δεν τα φροντίζουν οι babysitters στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Και είδαμε μέχρι και την μαμά της Doria να παίζει μαζί τους.

Ο στόχος ήταν να μας δείξουν φυσικά πόσο, μη πολυτελής είναι η ζωή τους και πόσο κοντά στο αμερικάνικο όνειρο είναι αυτή η οικογενειακή ευτυχία τους. Στις περισσότερες φωτογραφίες, είναι σπορτιφ ντυμένοι και η Meghan μόνιμα άβαφη. Η ίδια μας αποκάλυψε και αρκετές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της στην Lilibet Diana.

meghanharry.jpg

Στα περισσότερα media σε όλον τον κόσμο, τα παιδιά του ζευγαριού μονοπωλούν τα δημοσιεύματα. Ίσως γιατί δεν είχαμε δει τόσες πολλές εικόνες από αυτά.

1671109210781-251315365-harry_netflix.jpg

Ο Harry πάντως στα 3 τελευταία επεισόδια, έκανε αναφορά και στην αποβολή της συζύγου του, όταν ο Archie ήταν ενός έτους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ένα δημοσίευμα της Daily Mail τάραξε την Meghan και ίσως έπαιξε ρόλο στην αποβολή της. Η διατύπωση πάντως ήταν προσεκτική, λέγοντας και το ότι «Μπορεί και να μην ευθύνεται μόνο αυτό».

2022 Ripple of Hope Awards Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η ίδια όμως σε ένα παλαιότερο άρθρο της στους New York Times, είχε μιλήσει για πρώτη φορά για αυτή την αποβολή, δίνοντας όμως μία άλλη εκδοχή: «Αφού άλλαξα πάνα στον Archie, ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με το παιδί αγκαλιά μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να μας ηρεμήσω και τους δύο. Ο χαρούμενος τόνος ήταν αντίθετος με την αίσθησή μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήξερα ότι κρατώντας το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο».