Η δήλωση του μπάτλερ για την Meghan βάζει ξανά «φωτιά» στις σχέσεις της με το Παλάτι

Η δήλωση του μπάτλερ για την Meghan βάζει ξανά «φωτιά» στις σχέσεις της με το Παλάτι

Meghan Markle(AP Photo/Peter Dejong)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι μόνο ο Harry θα είναι εκείνος που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου για να παραβρεθεί στην ενθρόνιση του πατέρα του Κάρολου καθώς η Meghan όχι μόνο είναι ακόμη το «μαύρο πρόβατο» για την βασιλική οικογένεια, αλλά και δειλή όπως της καταλογίζουν. 

Κανείς ή καμία από όσους διατηρούν τις παραδόσεις στη Βρετανία, δεν θα ήθελε η ενθρόνιση του νέου βασιλιά τον Μάιο, που αποτελεί μέγα γεγονός με παγκόσμια προβολή, να αμαυρωθεί από την σχέση του Παλατιού με τον Harry και την Meghan.

Όμως με όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα και όσα έχουν γίνει τους προηγούμενους μήνες οι περισσότεροι ασχολούνται με το αν θα παραβρεθεί το ζευγάρι στην τελετή. Όμως μία δήλωση ενός μπάτλερ του Παλατιού κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, ειρωνευόμενος το θάρρος της Meghan και αυτό ρίχνει ξανά τη «σκιά» του για μία ακόμη φορά στις σχέσεις των δύο πλευρών.

https://www.instagram.com/p/CpS6kpFv2mP

Θα είναι τελικά τόσο γενναία η Meghan;

Κάθε φορά που σου αναφέρουμε την Meghan δεν πρέπει να ξεχνάς την εθνικότητά της, γιατί έχει σημασία στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ως δημόσιο πρόσωπο. Ως Αμερικανίδα λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων και στο να χτίζει συναισθηματικά την εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/CpBJxFeIaeZ

Ακόμη και κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ της με τον Harry για το Netflix, το θέμα της ρατσιστικής αντιμετώπισης από το Παλάτι και οι επιθέσεις από τον Τύπο, επειδή ήταν η ταπεινή θνητή που γινόταν μέλος τς βασιλικής οικογένειας, προβλήθηκαν αριστοτεχνικά.

Σου τα αναφέρω όλα αυτά γιατί ταιριάζουν με την δήλωση που έκανε στην εφημερίδα Mirror, ο μπάτλερ του Παλατιού και συνεργάτης της Diana κατά το παρελθόν, Πώλ Μπάλερ. Στην ουσία προκάλεσε την Meghan λέγοντας πως: «Δε νομίζω η Meghan να είναι αρκετά γενναία και αρκετά δυνατή για να είναι στην ενθρόνιση». Θεωρώντας πως η σύζυγός του Ηarry τα κάνει όλα για τη δημοσιότητα και μόνο και είναι αρκετά θρασύδειλη για να πάει στην ενθρόνιση.

Η Meghan Markle έκανε την επόμενη κίνηση με το blog και ξέρουμε τι θα δoύμε στο νέο Tig

Ο ένας από τους εκατοντάδες μπάτλερ που έχει δουλέψει στο Παλάτι τόνισε επίσης κάτι που όλοι μας φανταζόμαστε. Πως θα είναι τελικά εξαιρετικά άβολο αν θα παραβρεθεί.

Τα περισσότερα media πάντως αναφέρουν πως είναι πιθανόν μόνο ο Harry τελικά να μεταβεί από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο. Ίσως επικαλεστεί το ζευγάρι ξανά θέμα ασφαλείας για να δικαιολογήσει την απουσία της Meghan.

Εκτός αν γίνει η μεγάλη έκπληξη και η Meghan δείξει θάρρος και παρεβρεθεί για να δείξει ότι πιστεύει στην αλήθεια της.