Το μέρος που επισκέφτηκαν Meghan - Harry μετά την έκδοση του Spare: Τι απαγορεύεται να κάνουν εκεί

Πατούλια Κατερίνα
Το μέρος που επισκέφτηκαν Meghan - Harry μετά την έκδοση του Spare: Τι απαγορεύεται να κάνουν εκεί

Η Meghan Markle συμμετέχει στο AOL's BUILD Speaker Series για τον ρόλο της στη σειρά "Suits" το 2016

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση των Sussexes μετά την έκδοση του Spare έγινε στο San Vicente Bungalows ένα hot spot για celebrities στο Hollywood.

Καιρό είχαμε να τους δούμε σε επίσημη βραδινή έξοδο και ήρθε η ώρα να κάνουν νυχτερινή έξοδο χωρίς τα παιδιά, ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του Meghan Markle.

Το μέρος που επέλεξαν για τη βόλτα τους ο Harry και η Meghan απαγορεύει τα κινητά

Έναν μήνα μετά το Spare και το ντοκιμαντέρ στο Netflix και παρά το τρολάρισμα που δέχονται από εκπομπές ανάμεσά τους και το South Park, η 41χρονη πρώην ηθοποιός και ο γιος του βασιλιά Κάρολου αποφάσισαν να βγουν και εμφανίστηκαν στο Los Angeles σε ένα hot μέρος το San Vicente Bungalows, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές εστιατόριο στο Hollywood αυτή τη στιγμή.

Ο Harry ήταν casual ντυμένος αλλά η Meghan τόλμησε πιο πολύ με ένα δερμάτινο κολάν, μαύρα γοβάκια κι ένα μπεζ παλτό. Το παντελόνι της άφηνε να φανούν τα αδυνατισμένα πόδια της στην έξοδο αυτή στο μαγαζί αυτό το οποίο επισκέπτονται μόνο μέλη, ιδιοκτήτης είναι ο Jeff Klein, ιδιοκτήτης και του ξενοδοχείου Sunset Tower και στο μέρος αυτό απαγορεύονται τα κινητά και οι φωτογραφίες, οπότε οι αστέρες του Hollywood το προτιμούν για την ιδιωτικότητα που τους προσφέρει.

Αναστατώθηκε η Meghan Markle που καταχλευάστηκε στη σειρά South Park - Ίδρωσε το αφτί του Cartman

https://www.instagram.com/p/CpO_d12PQkM

Σε αυτή την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Harry μετά την έκδοση του βιβλίου του, φάνηκε ευδιάθετος και σύμφωνα με την πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα που μίλησε στην Page Six, ο πρίγκιπας είναι πολύ χαρούμενος με την αποδοχή και την επιτυχία του βιβλίου του και τονίζει όπου μιλάει πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έγραψε και νιώθει ανακουφισμένος για το γεγονός πως είπε την ιστορία του.

Prince Harry
Copies of the new book by Prince Harry called "Spare" are displayed at Sherman's book store in Freeport, Maine, Tuesday, Jan. 10, 2023. Prince Harry's memoir provides a varied portrait of the Duke of Sussex and the royal family. (AP Photo/Robert F. Bukaty)

Άτομα που είδαν τον Harry και τη Meghan το διάστημα αυτό τόνισαν πως οι Sussexes είναι εξαιρετικά χαρούμενοι από τη ζωή τους στην Καλιφόρνια και ο πρίγκιπας σκέφτεται ήδη να προσθέσει ένα ακόμα κεφάλαιο στην επόμενη έκδοση του Spare, αργότερα φέτος όταν τελειώσουν τα ήδη εκτυπωμένα αντίτυπα.

Είναι πιθανό η επανέκδοση με το έξτρα κεφάλαιο να συμπέσει με τη στέψη του Κάρολο στις 6 Μαΐου 2023, ανήμερα των γενεθλίων του γιου του Harry, Archie.Κανείς δεν ξέρει αν οι Sussexes θα πάρουν επίσημη πρόσκληση και αν θα επιλέξουν να δώσουν το παρόν.