Η Meghan Markle έκανε την επόμενη κίνηση με το blog και ξέρουμε τι θα δoύμε στο νέο Tig

Η Meghan Markle έκανε την επόμενη κίνηση με το blog και ξέρουμε τι θα δoύμε στο νέο Tig
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan Markle επιστρέφει δυναμικά με το blog της το οποίο φιλοδοξεί να χτυπήσει στα ίσα το Goop της Gwyneth Paltrow.

Η παλιά καλή Meghan Markle και το The Tig, το blog της που έκλεισε το 2016 για να μπει στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ανοίγει και πάλι.

Live ξανά το Tig;

H Sunday Mirror υποστηρίζει πως το Tig επιστρέφει και η Markle έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες και νομικά για το relaunch.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δόθηκαν στο γραφείο με τα trademarks των ΗΠΑ, η Markle ανανέωσε την παλαιότερη άδεια για το Tig το οποίο θα ασχολείται με το φαγητό, τα ταξίδια, τη μόδα, τις τέχνες και την ευεξία και πλέον η Markle θα δίνει και συμβουλές στους fans της.

Η επαναλειτουργία του Tig που μπορεί να λάβει χώρα ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι μια ακόμα πηγή εσόδων για τους Sussexes.

https://www.instagram.com/p/ChNStzTMcK_

Είναι γεγονός: Η Meghan Markle ανοίγει το blog της, ποια έχει στο στόχαστρο;

Η είδηση για επιστροφή του Tig είναι hot δύο χρόνια τώρα

Το ότι το Tig επιστρέφει και θα είναι ένα νέο Goop, το ακούμε από το 2020.

«Νομίζω πως η Meghan θα έχει ακόμη ένα Instagram account. Θεωρώ πως μέσα στα σχέδιά της είναι να κάνει το Tig μια νέα version του Goop. Ναι, αυτό βλέπω να έρχεται», ανέφερε η Myka Meier, royal expert, στο Royally Obsessed.

Το Tig, το οποίο έκλεισε η Markle το 2017 πριν παντρευτεί τον Harry, κάλυπτε όλα τα θέματα μόδας, ομορφιάς, φαγητού και ταξιδιού - και ήταν πολύ παρόμοιο με το Goop.

Η Markle, όπως η Paltrow, θα μπορούσε να κερδίσει εκατομμύρια από την επανέναρξη του brand της, κάτι που θα βοηθούσε στα οικονομικά της με τον Harry.

«Καίει» τη Meghan το αρχείο του παλιού Tig

Αρχείο πάντως όλων των blog posts της 41χρονης σήμερα δούκισσας του Sussex, υπάρχει και αυτές τις ημέρες ένα ποστ για την Kate Middleton και τον γάμο της με τον William έγινε πρόσφατα και πάλι viral.

Βλέπεις, στο ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan στο Νetflix, η Markle προσπάθησε πολύ να μας πείσει πως ελάχιστες γνώσεις είχε για την οικογένεια του συζύγου της στο παρελθόν. Έλα όμως που η Meghan είχε αφιερώσει ένα ολόκληρο ποστ στην πριγκίπισσα Kate, την μετέπειτα συνυφάδα της.

Η Markle είχε γράψει το 2014 πως πολύ βαριέται αυτή την ατέλειωτη συζήτηση για τον πριγκιπικό γάμο και για την πριγκίπισσα Kate, η οποία είχε παντρευτεί το 2011 και είχε αποκτήσει τον γιο της George. Το blog post είχε γραφτεί δύο χρόνια πριν την γνωριμία με τον Harry κι εκεί η Meghan κόμπαζε πως δεν την ένοιαζε ποτέ το όνειρο τη; πριγκίπισσας και αντί για γάμους με βασιλιάδες η ίδια προτιμούσε να σκέφτεται τον εαυτό της σαν She- Ra, πριγκίπισσα της δύναμη και αδερφή του He- Man, διαχωρίζοντας τη θέση της από τις wannabe Σταχτοπούτες, ένα καρφί για την πορεία της Middleton.

«Μεγάλες γυναίκες που κυνηγούν το όνειρο που είχαν ως παιδιά. Δείτε την κουβέντα που γίνεται χωρίς τέλος για την πριγκίπισσα Kate. Τα κορίτσια όταν είναι μικρά ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες. Εγώ, ήθελα να είμαι πάντα η She- Ra, πριγκίπισσα της δύναμης, όχι περίπτωση Σταχτοπούτας».

To blog της Meghan Markle από το 2014 και τα σχόλια για την Kate Middleton έγιναν πάλι viral