Η κίνηση της Marie Chantal πριν τη στέψη του Κάρολου και το νέο βίντεο για τις αναμνήσεις

Η κίνηση της Marie Chantal πριν τη στέψη του Κάρολου και το νέο βίντεο για τις αναμνήσεις

Η ζωή συνεχίζεται για τη Marie Chantal μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τα σχέδια τη στέψη του Κάρολου στις 6 Μαΐου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μετά τον θάνατο του πεθερού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Marie Chantal και όλη η οικογένειά της τηρούν ένα χαμηλό προφίλ στα social media.

Το νέο κερί και οι αναμνήσεις της Marie Chantal

Σιγά, σιγά η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ επιστρέφει πιο ενεργή στα social και τις τελευταίες ημέρες φανέρωσε τις νέες επιχειρηματικές της κινήσεις.

Αρχικά, η Marie μίλησε για το νέο κερί που λάνσαρε, εξηγώντας πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν στη ζωή της οι μυρωδιές, μυρωδιές που μπορεί να της θυμίζουν τα παιδικά της χρόνια, τα παιδιά της ακόμα και τον εαυτό της ως νύφη κρατώντας το νυφικό μπουκέτο λουλουδιών.

https://www.instagram.com/p/Cp46aWzqUtD

s

https://www.instagram.com/p/Cp5RhDYpmp4

H νέα συλλογή ρούχων με αφορμή τη στέψη του Κάρολου

Στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η στέψη του βασιλιά Κάρολου στο Λονδίνο και η Marie Chantal θα βρεθεί εκεί όπως έχει συμβεί σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Με αφορμή τη στέψη του Κάρολου, το brand παιδικών ρούχων της Marie Chantal δημιούργησε σειρά με θέμα την στέψη. To κάθε φορμάκι κοστίζει 35 λίρες ενώ το πλήρες σετ φτάνει τις 85 λίρες.

«Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία και δε θέλω να λέω πολλά γι’ αυτό. Είναι πολύ στενάχωρο, είναι μεγάλη η λύπη», τόνισε ο 55χρονος.

Πρόσφατα, ο Παύλος Γλύξμπουργκ μίλησε για το δυστύχημα στα Τέμπη:

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ελλάδα είναι για εκείνον το πρώτο του σπίτι, αλλά δεν ήταν εδώ όσο έπρεπε, κάτι το οποίο όπως φαίνεται θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

«Όπως είχα πει, θα έρχομαι πιο συχνά στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι το πρώτο μου σπίτι απλώς δεν ήμουν εδώ όσο έπρεπε. Τώρα θα είμαι πιο συχνά. Δεν έχουμε βρει ακόμη σπίτι. Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο.

Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram o Παύλος Γλύξμπουργκ λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ανάρτηση για τα Τέμπη είχε κάνει και η Marie Chantal εκφράζοντας τη θλίψη της:

https://www.instagram.com/p/CpRA0RWO35f

Παύλος & Marie Chantal: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στη Νέα Υόρκη πριν γυρίσουν στην Αθήνα