Οι δύο φωτογραφίες της Kate Middleton με τα παιδιά που δεν είχαμε ξαναδεί

Πατούλια Κατερίνα
Οι δύο φωτογραφίες της Kate Middleton με τα παιδιά που δεν είχαμε ξαναδεί

Οι νέες πόζες της Kate με αφορμή την ημέρα της μητέρας στη Βρετανία και η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Middleton στο Crown.

Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, όμως στη Βρετανία, η γιορτή της Μητέρας τιμάται σήμερα και η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε posts που αφορούν τις μητέρες σε αυτή.

Γιορτάζει η Kate Middleton και δεν το κρύβει

Εννοείται πως σήμερα η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μεγάλη αλλά τα φώτα έπεσαν πάνω στην Kate Middleton που πόζαρε με τα τρία παιδιά της αλλά και με τον μικρότερο Louis δύο άγνωστες ως σήμερα πόζες.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο παλιό σπίτι της οικογένειας του William στο Norfolk και η Kate ποζάρει πάνω σε ένα κλαδί δέντρου με τον George, τη Charlotte και τον Louis ενώ στην δεύτερη πόζα τα φώτα κλέβει η αγκαλιά με τον Louis.

https://www.instagram.com/p/Cp99RBWtx_V

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν το 2022 από τον αγαπημένο φωτογράφο των Wales, Μatt Porteous γα την χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας. Στις λήψεις αυτές, η Kate φοράει τα αγαπημένα της λευκά Superga, το τζιν που την κολακεύει και ένα λευκό πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/CmIBX2ijceS

Ο Porteous έχει φωτογραφήσει τους Wales στις μεγάλες τους στιγμές όπως η βάπτιση του Louis αλλά και στις κάρτες των Χριστουγέννων για το 2018, το 2019 και το 2022.

Η υπόλοιπη οικογένεια, προτίμησε μια πόζα της εκλειπούσας Ελισάβετ αλλά και της Camilla με τη μητέρα της ενώ η Sarah Ferguson, δούκισσα του Yοrk, προτίμησε μια πόζα με τις δύο μαμάδες πια κόρες της, Ευγενία και Βεατρίκη.

Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Kate στα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα

https://www.instagram.com/p/Cpv1rjXuYvH

Ο τελευταίος κύκλος του Crown θα δείξει τα γεγονότα που οδήγησαν και ακολούθησαν του θανάτου της πριγκίπισσας Diana αλλά και την γνωριμία του πρίγκιπα William με την Kate Middleton στο Πανεπιστήμιο St.AndrewS. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που δείχνουν τον ηθοποιό Ed McVey που υποδύεται τον William στα φοιτητικά του χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cm9lLQJsiJ0

Στις φωτογραφίες ο ηθοποιός αγκαλιάζει την ηθοποιό Meg Bellamy που υποδύεται την Kate Middleton σε μια σκηνή που όπως φαίνεται δείχνει την πρώτη τους μετακόμιση στο ίδιο σπίτι.

O William και η Kate είχαν αποφασίσει να μείνουν μαζί στο δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο ενώ είχαν και συγκάτοικους, τους φίλους τους Etonian Fergus Boyd και την Olivia Bleasdale.

Η Kate Middleton επιστρέφει στα πανάκριβα looks της με ένα κομψό ταγιέρ κατευθείαν από την πασαρέλα