Πρίγκιπας William & Kate Middleton «μονομάχησαν» στο spinning και έγιναν viral

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πρίγκιπας William & Kate Middleton «μονομάχησαν» στο spinning και έγιναν viral
WPA Rota

Το πριγκιπικό ζευγάρι βρέθηκε στην Ουαλία και απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστο είναι.

Στην Ουαλία βρέθηκαν πριν λίγα 24ωρα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton όπου επισκέφθηκαν το Aberavon Leisure and Fitness Centre. Στόχος της προγραμματισμένης επίσκεψής τους ήταν να ενημερωθούν για το πώς ο αθλητισμός και η άσκηση μπορούν να υποστηρίξουν την ψυχική υγεία και την ευημερία.

Η σκληρή «μάχη» Kate-William είχε νικητή

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του δεν δίστασαν να δοκιμάσουν μια νέα μορφή άσκησης συμμετέχοντας σε μάθημα spinning, με τη «μονομαχία» τους στο πεντάλ να γίνεται αργότερα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η σύζυγός σου πάει πιο γρήγορα!», είπε δυνατά μια γυναίκα προκαλώντας γέλια στους παρευρισκομένους.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας William ήρθε αντιμέτωπος με μια ακόμη ήττα, καθώς η ομάδα της Ουαλίας της οποίας είναι προστάτης, έχασε στον αγώνα rugby εναντίον της Αγγλίας, την οποία έχει υπό την προστασία της η Kate.

Ο πρίγκιπας William είναι προστάτης της Ουαλικής Ένωσης Rugby από το 2016 και η Κate Middleton υποστηρίζει την Αγγλία, καθώς είναι προστάτιδα των Rugby Football League και Rugby Football Union από τις αρχές του 2022. Το ζευγάρι αγαπά την γυμναστική και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι διακατέχεται από αγωνιστικό πνεύμα.

Το μέρος που επισκέφτηκαν Meghan - Harry μετά την έκδοση του Spare: Τι απαγορεύεται να κάνουν εκεί

Το κομψό look που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις

Η Kate Middleton φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές με κάθε της εμφάνιση να εμπνέει και να κερδίζει τις εντυπώσεις των royal fans (και όχι μόνο).

https://www.instagram.com/p/CpNQwu3vqZE

Αυτή τη φορά η 41χρονη πόνταρε στο πιο διαχρονικό colour combo που δεν είναι άλλο από το λευκό-μαύρο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε λευκό ζιβάγκο, maxi pied de poule φούστα και μαύρες μπότες. Αξιοσημείωτο είναι πως η φούστα της Kate κοστίζει μόνο 20 λίρες, αποδεικνύοντας πως μια stylish εμφάνιση δεν απαρτίζεται μόνο από ακριβά items. Το loοκ της ολοκλήρωσαν επιτυχώς μια μαύρη crossbody τσάντα και ένα υπέροχο ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.