Η Pippa Middleton βάπτισε το τρίτο της παιδί κάτω από άκρα μυστικότητα

Πατούλια Κατερίνα
Η Pippa Middleton βάπτισε το τρίτο της παιδί κάτω από άκρα μυστικότητα

Η μόλις επτά μηνών Rose βαπτίστηκε μυστικά σε ένα μικρό εκκλησάκι στο Berkshire.

Μία φορά την είδαμε έγκυο, μία φορά μάθαμε πως έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και τώρα, την τρίτη φορά, μάθαμε πως η μικρή αδερφή της Kate Middleton, Pippa βάπτισε κάτω από άκρα μυστικότητα την 7 μηνών κόρη της Rose.

Εννοείται πως στη βάπτιση το παρών έδωσε η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William και τα τρία παιδιά τους. Η βάπτιση, σύμφωνα με τη Daily Mail έγινε σε ένα μικρό εκκλησάκι του Berkshire.

Παρούσα στη βάπτιση η Kate

Αυτό είναι το τρίτο παιδί της Pippa και του αγαπημένου της James, ενώ έχουν και τον 4χρονο Arthur και την 3χρονη Grace, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι, ακριβώς όπως μεγάλωσε και η ίδια η Pippa με τον αδερφό της James και την αδερφή της Kate.

Τρία παιδιά απέκτησε άλλωστε και η Kate η οποία έχει έναν ξεχωριστό δεσμό με την αδερφή της.

Η Pippa είναι πολύ κλειστή στις εμφανίσεις της και προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην εκθέτει ποτέ την αδερφή της. Κάπως έτσι και χωρίς καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η 39χρονη είχε εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλιά στο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Ιούνιο.

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Party At The Palace

Μιλώντας για τη μεγάλη της αδερφή Kate στο NBC το 2014, η Pippa είχε τονίσει:

«Είμαστε αρκετά φυσιολογικές, έχουμε μια σχέση αγάπης, είμαστε κοντά και στηρίζουμε η μία την άλλη και πάντα ζητάμε η μια τη γνώμη της άλλης»!

Η μικρή κόρη της Pippa

Η Pippa και ο σύζυγός της James Matthews φέρονται να ονόμασαν την κόρη τους Rose, δηλαδή ρόδο και γεννήθηκε και αυτή στην πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary's, όπου γέννησε και η Kate τα τρία παιδιά της.

Η μικρότερη Middleton θα πάρει κι αυτή αριστοκρατικό τίτλο στο μέλλον, μιας και ο πεθερός της David Matthews, είναι laird (γαιοκτήμονας) και κατέχει ένα σκωτσέζικο κτήμα 10.000 στρεμμάτων κοντά στο Loch Ness στα Highlands της Σκωτίας. Όταν ο πεθερός της θα φύγει από τη ζωή, ο γιος του James και σύζυγος της Pippa θα πάρει τον τίτλο αυτό.

Ο εν λόγω τίτλος είναι σκωτσέζικης καταγωγής και πηγαίνει πίσω αρκετούς αιώνες.