Πριγκίπισσα Charlotte: Λίγο πριν κλείσει τα 8 της χρόνια, εντυπώσιάζει με το λουκ και το ύψος της

Πατούλια Κατερίνα
Πριγκίπισσα Charlotte: Λίγο πριν κλείσει τα 8 της χρόνια, εντυπώσιάζει με το λουκ και το ύψος της

Η εμφάνιση της οικογένειας του πρίγκιπα William στη λειτουργία του Πάσχα έφερε στο επίκεντρο την ξεχωριστή σχέση της Kate Middleton με την κόρη της Charlotte.

Στις 2 Μαΐου, η μοναχοκόρη της KateMiddleton, πριγκίπισσα Charlotte θα συμπληρώσει 8 χρόνια ζωής και φαίνεται πως στα 8 αυτά χρόνια, η μικρή πριγκίπισσα έχει ένα στυλ δικό της.

Kate και Charlotte σε ξεχωριστό twinning μαμάς και κόρης

Το χρώμα που επέλεξε η βασιλική οικογένεια στη λειτουργία του Πάσχα την πρώτη χρονιά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν το μπλε και η οικογένεια του πρίγκιπα William ντύθηκε στο μπλε- γαλάζιο με την Kate Middleton να κλέβει αρχικά τις εντυπώσεις με το royal μπλε παλτό της δια χειρός Catherine Walker και το αδορτί μπλε καπέλο από τη φίρμα Lock and Co.

Δίπλα της ντυμένος με το κλασικό βερμουδάκι που φορούν τα royal boys στην ηλικία αυτή ήταν ο πάντα σκερτσόζος πρίγκιπας Louis ενώ ο 9χρονος διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας George.

Ανάμεσα στα αγόρια, η πριγκίπισσα Charlotte κατάφερε να ξεχωρίσει αρχικά με τα πλεξιδάκια στα μαλλιά της αλλά η μεγάλη αποκάλυψη έγινε όταν η 7χρονη ζεστάθηκε με το παλτό και το έβγαλε, χαρίζοντάς μας υπέροχα πλάνα δίπλα στη μαμά της και ξεχωρίζοντας με το floral φόρεμά της και το γαλάζιο καλσόν της.

The British Royal Family Attend Easter Mattins Service

Αυτό που παρατήρησε το κοινό είναι πόσο έχει ψηλώσει η Charlotte η οποία πλησιάζει την Kate που δεν την λες κοντή με ύψος 1,75 αλλά και τον μπαμπά της που αγγίζει σε ύψος το 1,90.

Πλησιάζει η στέψη του βασιλιά

Στη θεία λειτουργία η βασιλική οικογένεια έδειξε πώς περίπου θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι τη στέψη του Κάρολου στις 6 Μαΐου, φλατ και χωρίς εκπλήξεις.

Ο Κάρολος παρέμεινε μετά από πολλά χρόνια στη Βρετανία για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα κάτι που δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια που προτιμούσε να βρίσκεται στη Σκοτία. Μαζί με την Καμίλα, τον Κάρολο και τον William, είδαμε την πριγκίπισσα Άννα, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, τη Zara Tindall και άλλα μέλη της οικογένειας.

Το Παλάτι επιβεβαίωσε πριν μερικές ημέρες πως ο πρίγκιπας George θα είναι ένας από τους φύλακες τιμής του παππού του στο ιστορικό γεγονός της στέψης ενώ ο 74χρονος μονάρχης θα έχει όπως είθισται τέσσερις pages οf honor και στην τελετή θα παραστούν περισσότεροι από 2000 προσκεκλημένοι.

Η μικρή Charlotte μόλις κέρδισε ένα μοναδικό προνόμιο για την ενθρόνιση του παππού της

Πάντως η Charlotte κέρδισε ένα προνόμιο στην τελετή στέψης!

Η παράδοση λέει πως οι βασιλικές νύφες φορούν για πρώτη φορά στη ζωή τους την ημέρα του γάμου τους τιάρα. Δεν επιτρέπεται νωρίτερα.

Η μικρή Charlotte όμως κόρη του William και της Kate και δεύτερο ηλικιακά εγγόνι του βασιλιά Κάρολου έχει αυτή την δυνατόητα ως ένα σπάνιο τιμητικό προνόμιο το οποίο της δίδεται για εκείνη την ημέρα.