Το σπάνιο αντικείμενο που θα κληρονομήσει η Charlotte από τον πατέρα της William

Το σπάνιο αντικείμενο που θα κληρονομήσει η Charlotte από τον πατέρα της William
In this undated photo made available by Kensington Palace on Tuesday, Dec. 13, 2022, Britain's Prince William, left and Kate, Princess of Wales pose for a photo with their children, from second left, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis in Norfolk, England. The photo will feature on the family's Christmas card. (Matt Porteous/Prince and Princess of Wales/ Kensington Palace via AP)

Η μοναδική κόρη του William και της Kate θα κληρονομήσει ένα αντικείμενο που ακόμη και η Meghan θα ήθελε για την δική της κόρη Lilibet. 

H 7χρονη Charlotte και ηλικιακά το δεύτερο από τα παιδιά του William και της Kate, από την στιγμή που γεννήθηκε ήταν στα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά όταν στα δύο της χρόνια, όλοι αναγνώρισαν και την φυσιογνωμική ομοιότητα που είχε με την προγιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ.

Αν και έχει ελάχιστες πιθανότητες η Charlotte να γίνει βασίλισσα, ωστόσο θα απολαμβάνει άλλα προνόμια, πολλά από αυτά, λόγω της γιαγιάς Diana που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Τα κέρδη της Charlotte μόλις γίνει 18 ετών

Η Charlotte φαίνεται ότι ήδη έχει μπει στην ουσία της συμπεριφοράς του να είσαι μέλος μίας μεγάλης βασιλικής οικογένειας. Αν και μόλις 7 χρονών, όλοι την θαύμασαν για τη συμπεριφορά της στην κηδεία της Ελισάβετ, όταν συγκινήθηκε και ειδικά στις νουθεσίες που έδινε στον μεγαλύτερο αδελφό της George, για τις στιγμές που όφειλε να υποκλιθεί.

Αν και δεν έχει πιθανότητες να ανέβει στο θρόνο (είναι τρίτη στη σειρά διαδοχής) θα σταθεί πολύτιμη σύμβουλος μόλις ο αδελφός της τον αναλάβει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως μπορεί και να ζήσουμε το τέλος της μοναρχίας στη Βρετανία, ή τουλάχιστον τη ριζική αναμόρφωσή του.

https://www.instagram.com/p/CmH_qcOtUx_

Υπάρχουν άλλα όμως προνόμια που θα έχει η Charlotte και θα τα απολαύσει μάλιστα σε λίγα χρόνια από σήμερα.

Καθώς θα είναι η κληρονόμος της τιάρας της Diana η οποία φορέθηκε στον γάμο της με τον νυν βασιλιά Κάρολο το 1981. Αυτή άνηκε στην οικογένειά της από τον 18ο αιώνα και όχι στην Ελισάβετ και έχει φορεθεί ελάχιστες φορές (μία από την Κate) και κληρονομήθηκε στον γιο της William με σκοπό να φορεθεί από την κόρη του και να κρατηθεί ως δικό της περουσιακό στοιχείο.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα επιθυμούσε και η Meghan για την κόρη της Lilibet, αλλά η Charlotte προηγείται και είναι τρίτη στην διαδοχή, ενώ η πρώτη της ξαδέλφη έχει απαρνηθεί - αν και ακόμη μωρό - τους βασιλικούς τίτλους λόγω των γονιών της.

Η Charlotte θα έχει πρόσβαση και σε άλλα πολύτιμα κομμάτια του βασιλικού θησαυροφυλακίου, καθώς και σε εκείνα της μητέρας της στο μέλλον, αλλά και όσα θα έχει από την άλλη της γιαγιά, Καμίλα.