Το Πάσχα των Γλύξμπουργκ χωρίς τον Κωνσταντίνο και οι ευχές της Μαρίας Ολυμπίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το Πάσχα των Γλύξμπουργκ χωρίς τον Κωνσταντίνο και οι ευχές της Μαρίας Ολυμπίας

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πέρασε ανέμελες στιγμές τηρώντας τα ελληνικά έθιμα.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είχε δεχτεί πριν λίγο καιρό επικριτικά σχόλια καθώς την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη εκείνη αποφάσισε να δημοσιεύσει μια selfie φωτογραφία της στο Instagram.

Tο πρώτο Πάσχα των Γλύξμπουργκ χωρίς τον Κωνσταντίνο

Μετά από μια μικρή αποχή από το Instagram και την απόκτηση νέου hair look η 26χρονη έχει επιστρέψει δυναμικά στην Instagram-μική της καθημερινότητα. Πριν από λίγες ώρες η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες δείχνοντάς μας πώς γιόρτασαν οι Γλύξμπουργκ το πρώτο Πάσχα μετά την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

olympia2.jpg

H νεαρή κοπέλα θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας «Χριστός Ανέστη» στα Greeklish. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες η αγαπημένη οικογένεια γιόρτασε το Πάσχα με ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τα κόκκινα αυγά.

Peregrine Pearson: Αυτός είναι ο κούκλος αγαπημένος της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

olympia3.jpg

Πρόσφατα ο Παύλος Γλύξμπουργκ δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στις ΗΠΑ όπου επισκέφθηκαν ορθόδοξη εκκλησία για την περιφορά του επιταφίου.

olympia1.jpg

Στις φωτογραφίες που πόσταρε η Μαρία Ολυμπία στον προσωπικό της λογαριασμό ο Παύλος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η 26χρονη συνόδευσε το Instagram-story της με ένα emoji καρδιά, εκφράζοντας την αδυναμία που τρέφει για τον μπαμπά της.

Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου σε ηλικία 82 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και η κηδεία του έγινε στις 16 Ιανουαρίου συγκεντρώνοντας στην Αθήνα μέλη των βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν 250 άτομα, οι οποίοι στη συνέχεια μετέβησαν στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ και συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Παύλος, ήταν αυτός που ανέλαβε να υποδεχτεί τους καλεσμένους και είχε διαρκώς στο πλευρό του τα αδέλφια του Νικόλαο και Φίλιππο, αλλά και τις αδελφές του Αλεξία και Θεοδώρα.

Πηγή κεντρικής: olympiaofgreece