Peregrine Pearson: Αυτός είναι ο κούκλος αγαπημένος της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

Peregrine Pearson: Αυτός είναι ο κούκλος αγαπημένος της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ
2022 David M. Benett

Ποιος είναι ο εδώ και χρόνια αγαπημένος της Μαρίας Ολυμπίας.

Μιλάμε για την ένωση της πρώην βασιλικής οικογένειας με την βρετανική αριστοκρατεία, μιας και η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ευγενή κληρονόμου Peregrine Pearson.

O Peregrine Pearson, o φύλακας - άγγελος της Μαρίας Ολυμπίας

H 26χρονη πια Ολυμπία και ο 25χρονος Peregrine είναι γιος και κληρονόμος του 4ου Βισκότη του Κάουντρεϊ και η οικογένειά του έχει περιουσία που ξεπερνάει τα 224 εκατομμύρια λίρες. Εκείνος ασχολείται πια με την ανάπτυξη ιδιοκτησιών και είναι καλός φίλος και με τον αδερφό της Μαρίας Ολυμπίας, Αλέξιο.

https://www.instagram.com/p/CVWb3jWoSr3

Ο Harry και το Sussex

Το 2016, πριν την έλευση της Meghan Markle, η Daily Mail υποστήριζε πως η Μαρία Ολυμπία είχε έρθει κοντά και με τον πρίγκιπα Harry.

Και μπορεί να μην μάγεψε τον Harry αλλά στο Sussex θα πάρει περιουσία μιας και ο πατέρας του Perry κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson καθώς και το κτήμα 16.500 στρεμμάτων στο δυτικό Sussex που φιλοξενεί το polo κλαμπ Cowdray Park, όπου έχουν παίξει polo οι πρίγκιπες William και Harry.

https://www.instagram.com/p/CSwSSXcsIy6

Ο δεσμός σοβάρεψε

Αν και δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου, η Μαρία Ολυμπία είχε γνωρίσει τον 28χρονο αρραβωνιαστικό της Peregrine Pearson τόσο στους γονείς της, όσο και στον παππού της τέως Κωνσταντίνο και την γιαγιά της Άννα Μαρία. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2021 είχαν έρθει και για διακοπές στην Ελλάδα και είχαν ποζάρει μαζί στις Σπέτσες.

Οι κοινές εμφανίσεις και επίσημα του ζευγαριού ξεκινούν από το 2019 και ο Peregrine συνόδευσε την καλή του και στην κηδεία του παππού της, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Doris Brynner Celebrates Her 90th Birthday In Paris

Η Μαρία Ολυμπία ετοιμάζεται για γάμο με τον αριστοκράτη Perry Pearson και όχι δεν είναι πρίγκιπας

Μιλώντας στην Telegraph,η νεαρή Ολυμπία είχε δηλώσει:

«Είμαι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ με μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής.».