H Μαρία Ολυμπία είναι η βασίλισσα του bikini και το σώμα της είναι αψεγάδιαστο

H Μαρία Ολυμπία είναι η βασίλισσα του bikini και το σώμα της είναι αψεγάδιαστο

Η 26χρονη και η 36χρονη πόζαραν με μαγιό και έφεραν το καλοκαίρι στις οθόνες των διαδικτυακών τους φίλων.

Η Μαρία Ολυμπία έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είχε δεχτεί πρόσφατα επικριτικά σχόλια καθώς την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη εκείνη αποφάσισε να δημοσιεύσει μια selfie φωτογραφία της στο Instagram.

Μετά τον καταιγισμό σχολίων η νεαρή κοπέλα έσβησε την ανάρτησή της και κράτησε χαμηλούς τόνους. Πριν λίγες ώρες ωστόσο έκανε δυναμικό comeback δημοσιεύοντας δύο υπέροχες φωτογραφίες με την κοπέλα του αδερφού της.

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έβαλαν μαγιό και πόζαραν σαν bikini queens

Η 24χρονη και η 36χρονη φόρεσαν τα μπικίνι τους και πόζαραν στο συννεφιασμένο τοπίο, χαρίζοντάς μας υπέροχες λήψεις. Οι δύο γυναίκες διαθέτουν αξιοζήλευτες αναλογίες και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκαν τα κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων.

https://www.instagram.com/p/CqDiWVjMG0o

«Πάνω απ’ τα σύννεφα», έγραψε η Μαρία-Ολυμπία κάτω από την ανάρτησή της η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 11 χιλιάδες likes.

1679470552459-544321376-olympia1.jpg

Πριν λίγες εβδομάδες ο Κωνσταντίνος- Αλέξιος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την 36χρονη αδελφή της Cara Delevingne. Η σύντροφος του 24χρονου και η Μαρία Ολυμπία είναι στενές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που η Poppy Delevingne σχολιάζει τα posts της κουνιάδας της στο Instagram.

olympia3.jpg

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ & Poppy Delevingne έγιναν Instagram-official με μια τρυφερή φωτογραφία

Κωνσταντίνος Αλέξιος και Poppy Delevingne ζουν τον απόλυτο έρωτα

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα και τις φωτογραφίες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο 24χρονος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε σχέση με την 36χρονη Poppy Delevingne. Παρά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή της Cara Delevingne ζουν ένα παθιασμένο έρωτα και δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο αρθρογράφος της The Mail, Richard Eden μοιράστηκε στο Twitter τις πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Γλύξμπουργκ και η Delevingne εθεάθησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στη μέση ενός βιβλιοπωλείου, ενώ όπως επεσήμανε αυτόπτης μάρτυρας δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί. Ο 24χρονος και η αγαπημένη του περπατούσαν χεράκι-χεράκι και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι.

Γλύξμπουργκ-Delevingne: Η επισημοποίηση της σχέσης τους ήρθε με ένα Instagram-story

Μπορεί ο νεαρός Κωνσταντίνος Αλέξιος να μην είναι αρκετά ενεργός στα social media, όμως πριν από μερικά 24ωρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του. Στο Ιnstagram-story του 26χρονου εμφανίζεται η Poppy Delevingne φορώντας ένα μωβ μπικίνι. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά και την βλέπουμε να απολαμβάνει το ποτό της μέσα από μια καρύδα.

poppy_delevigne.jpg

Πριν γίνουν ζευγάρι, ο «Tino» και η Poppy ήταν οικογενειακοί φίλοι αφού οι οικογένειές τους γνωρίζονται αρκετά καλά. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν μόνιμα στον Λονδίνο μέχρι το 2017 που μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Πριν από τη μετακόμιση της οικογένειας στις ΗΠΑ ο Παύλος Γλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50α γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο σύσσωμοι οι Delevignes έδωσαν το παρών.

Πηγή κεντρικής: olympiagreece