Η Kate Middleton τίμησε τη Diana στη στέψη: Έλαμψε η κόρη της Charlotte και ο Louis έκανε γκριμάτσες

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton τίμησε τη Diana στη στέψη: Έλαμψε η κόρη της Charlotte και ο Louis έκανε γκριμάτσες
Not known, clear with picture desk

Στη μεγάλη στιγμή του Καρόλου, τη στέψη του στο Αββαείο το Westminster, η Kate Middleton τίμησε με την εμφάνισή της και τη Diana, ο Louis έδωσε ξανά ρεσιτάλ και η Charlotte μάγεψε! 

Οδεύουμε προς το Παλάτι πια μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα και απούσης της Meghan Markle, όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα συγκεντρώθηκαν στην Kate Middleton, τον πρίγκιπα William και τα τρία παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/Cr5nXMNt1TN

Από τα άτομα που είχαν συμβολική εμφάνιση στην τελετή ήταν ο πρίγκιπας George, γιος του William και της Κate, δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου, ο οποίος ακολούθησε τον πατέρα του και τον βασιλιά.

Britain Coronation

Υπέροχη και ακόμα πιο όμορφη στα 8 της χρόνια, ήταν η κόρη του William και της Kate, πριγκίπισσα Charlotte που φορούσε κι εκείνη φόρεμα του οίκου McQueen.

Αυτός που φυσικά μας ενθουσίασε για μια ακόμα φορά με τα νάζια, τις γκριμάτσες και τον τρόπο με τον οποίο ενοχλούσε είτε την αδερφή, είτε τη μαμά του στη διάρκεια της τελετής, ήταν ο μικρός Louis.

Και χασμουρήθηκε και γέλασε και απορίες είχε ο άτακτος Louis.

Εντυπωσιακή και ντυμένη με royal blue δημιουργία ήταν η μητέρα της Kate, Carole Middleton που συνοδευόταν από τον πατέρα της 41χρονης, Michael, τον αδερφό της James Middleton αλλά και τη μικρή αδερφή της Kate, Pippa Middleton που ντύθηκε με παστέλ κίτρινο φόρεμα.

Britain Coronation

Εντυπωσίασε η Kate και δεν ξέχασε την Diana

Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, Katherine, πήρε τα σκήπτρα της Diana και εντυπωσίασε.

Britain Coronation

Η Kate Middleton για αυτή την ιστορική μέρα επέλεξε να φορέσει και πάλι μια δημιουργία του αγαπημένου της βρετανικού οίκου Alexander McQueen. Ένα maxi ολομεταξο φόρεμα σε λευκό χρώμα με κεντημένα λουλούδια σε ασημί αποχρώσεις και matching μεταλλικές λεπτομέρειες.

Britain Coronation

Λευκές γόβες και ένας πολυτελής μανδύας σε royal blue ολοκλήρωσαν το look της kate ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο με το custom made headpiece των Jess Collett και Alexander McQueen, με ασήμι, κρυστάλλους και τρισδιάστατα φύλλα να κλέβει την παράσταση. Δεν παρέλειψε φυσικά να αποδώσει και φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana φορώντας τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της.

Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, είδαμε και τη Meghan Markle (σε πλακάτ)