H συγκίνηση της Kate Middleton όταν μίλησε ο William στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Τσακιρίδου Χριστίνα
H συγκίνηση της Kate Middleton όταν μίλησε ο William στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου
Dan Charity / Commissioned by the Sun

Ο εορτασμός για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου ολοκληρώθηκε με μια φαντασμαγορική συναυλία στο κάστρο του Winsdor.

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, με τη δεύτερη ημέρα να είναι αφιερωμένη σε μια μεγάλη, φαντασμαγορική συναυλία στο κάστρο του Winsdor.

Περισσότερα από 20.000 άτομα διασκέδασαν υπό τον ρυθμό της μουσικής και απόλαυσαν stars της pop σκηνής όπως η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That. Mια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή (σε σχήμα της σημαίας της Ένωσης), η μεγαλύτερη που έχει στηθεί ποτέ στο Winsdor φιλοξένησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας τα οποία τραγούδησαν προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου.

Κοινή παράσταση προς τιμή των εστεμμένων αλλά και της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το Βασιλικό Μπαλέτο, η Βασιλική Όπερα, η Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα αποθεώθηκαν από τους περίπου 20.000 πολίτες που βρέθηκαν στη φαντασμαγορική συναυλία για τη στέψη του νέου μονάρχη.

H συγκίνηση της Kate Middleton

Στην πρώτη σειρά δίπλα στον βασιλιά και τη βασίλισσα βρισκόταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου, William, μαζί με τη σύζυγό του, Κate Middleton και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

Ο πρίγκιπας William απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ και τόνισε ότι «μας προσέχει από ψηλά». Λίγο αργότερα μίλησε για τον πατέρα του και τα επιτεύγματα της ζωής του, «από την παθιασμένη εκστρατεία για το περιβάλλον» έως «την αλλαγή της ζωής ενός εκατομμυρίου νέων», δημιουργώντας τα Prince's Trust Awards.

To δράμα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το ελληνικό twitter που αγαπά Νταϊάνα

Μετά την ερμηνεία του Lionel Richie ο πρίγκιπας William ανέβηκε στη σκηνή και ανέφερε: «Θέλω να πω λίγα λόγια για τον πατέρα μου γιατί πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τόσο σημαντικό. Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, η στέψη είναι μια δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον. Και ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και μας παρακολουθεί με αγάπη. Θα ήταν μια περήφανη μητέρα», δήλωσε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στο άκουσμα όσων είπε ο William, με τα πλάνα να κάνουν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία στο κάστρο του Winsdor.

Πηγή κεντρικής: apimages.com