Ήταν δύο οι λόγοι που η Middleton επέλεξε στη Eurovision το φόρεμα που κοστίζει περίπου 3.500 ευρώ

Ήταν δύο οι λόγοι που η Middleton επέλεξε στη Eurovision το φόρεμα που κοστίζει περίπου 3.500 ευρώ

Τα σκουλαρίκια της Ελισάβετ με τα οποία ολοκλήρωσε το look και πού είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη η δημιουργία.

Η Kate Middleton πραγματοποίησε μία εμφάνιση έκπληξη στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ο οποίος και πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/5). Μετά την εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα στον Α’ Ημιτελικό και η σύζυγος του William τίμησε τη Eurovision με την παρουσία της, παίζοντας στο πιάνο τη μελωδία του τραγουδιού «Stefania» των Kalush Orchestra ή αλλιώς των περσινών νικητών.

https://www.instagram.com/p/CsMb48YuAWe

Στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο από το Windsor Castle το οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές, η Middleton μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της και φυσικά η ενδυματολογική της επιλογή αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στον χώρο της μόδας.

Η Kate Middleton μας πρόδωσε το όνομα με το οποίο αποκαλεί τον άτακτο γιο της Louis

Ειδικότερα, η 40χρονη επέλεξε ένα γαλάζιο one-shoulder φόρεμα Jenny Packham το οποία συνδύασε με σκουλαρίκια που κληρονόμησε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Η μάξι δημιουργία πωλείται για 2.940 λίρες στο Net-a-porter και ήταν μια ξεκάθαρη αναφορά στη σημαία της Ουκρανίας με τη λαμπερή μπλε απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CsN9PAdtkoV

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Middleton και η βασιλική οικογένεια δείχνουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

Η Middleton μαζί με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Jil Biden, εμφανίστηκαν μαζί σε μια δεξίωση λίγες ημέρες πριν από τη στέψη φορώντας και πάλι μία κομψή μπλε δημιουργία. Η Biden επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με φλοράλ μοτίβο σε γαλάζιο και κίτρινο. Οι δύο γυναίκες πόζαραν στο πλευρό της πρώτης κυρίας της Ουκρανίας, Olena Zelenska, σε ένα από τα επίχρυσα δωμάτια του παλατιού.

https://www.instagram.com/p/Cr3xcMbts1o

Η αγάπη στις δημιουργίες της Jenny Packham

Η Middleton έχει δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης της στην αγαπημένη της σχεδιάστρια Jenny Packham πολλές φορές κατά το παρελθόν. Μία από τις σχετικά πρόσφατες φορές, ήταν στην πρεμιέρα του «No Time to Die» στο Λονδίνο το 2021 με τη χρυσή δημιουργία.

GettyImages

Αξίζει να αναφερθεί πως και στην πρώτη της βασιλική περιοδεία το 2011 στο Calgary του Καναδά φόρεσε ξανά φόρεμα Jenny Packham.

120516072628-kate-middleton-style-12.jpg

Στο ενδιάμεσο, υπήρξαν πολλές σημαντικές περιστάσεις που επέλεξε ρούχα από το αγαπημένο της brand.

Kate Middleton: Το πουά σύνολο της με φούστα και πουκάμισο είναι η ιδανική επιλογή αν γίνεσαι νονά

GettyImages-1252663544.webp

Catherine, Princess of Wales wearing Jenny Packham at Buckingham Palace. GETTY IMAGES

Να αναφέρουμε επίσης, πως εδώ και έναν χρόνο, η Kate έχει εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τη δημόσια εικόνα της, φορώντας περισσότερο βρετανικές μάρκες σε ένδειξη υποστήριξης στη χώρα της.