Ο William είναι ήδη βασιλιάς για τους Βρετανούς: Η νέα family εμφάνιση και τα σχόλια για τον Louis

Κατερίνα Μπούσιου
Ο William είναι ήδη βασιλιάς για τους Βρετανούς: Η νέα family εμφάνιση και τα σχόλια για τον Louis

Με τα 3 τους παιδιά, Kate και William πήραν μέρος σε μία ακόμη εορταστική εκδήλωση με εθελοντική εργασία για τους προσκόπους. Ο George, η Charlotte και ο Louis, απέδειξαν ότι είναι τα πιο δημοφιλή παιδιά της Βρετανίας. 

Στον τριήμερο εορτασμό για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου που έγινε το Σάββατο με την απήχηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού ιστορικά γεγονότος για όλον τον κόσμο, ο William ως διάδοχος μαζί με την σύζυγό του Kate και τα 3 τους παιδιά συζητήθηκαν ίσως και περισσότερο από τον ίδιο τον βασιλιά.

Στη νέα τους εμφάνιση όλοι οι προβολείς έπεσαν ξανά στα 3 τους παιδιά. Από τον διάδοχο George στον σκανδαλιάρη Louis που μοιάζει καταπληκτικά με τον πατέρα της Kate. Τα σχόλια στα social media ήταν για μία ακόμη φορά αποθεωτικά.

Ο William είναι ήδη βασιλιάς για τους Βρετανούς

Αρχικά τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν όπως ήταν φυσικό, στον βασιλιά Κάρολο και στην μεγαλοπρεπή στέψη και συγκίνηση της βασίλισσας πια Καμίλα. Κυρίως στο άγχος της να μη πέσει η βάρους 7 κιλών κορώνα της. Ο Κάρολος περίμενε μία ζωή αυτή τη στιγμή για την οποία ήταν ταγμένος από μικρός: Να διαδεχθεί την μητέρα του.

Με τη δημοφιλία του να ανεβαίνει σταδιακά όπως σημείωνουν τα βρετανικά media, εκείνος που ήδη είναι βασιλιάς στις καρδιές των Βρετανών είναι πλέον ο διάδοχος William.

Η εμφάνισή του στην στέψη, το «ευχαριστώ» στον πατέρα του στον λόγο του στην συναυλία της στέψης και γενικότερα όλη του η εμφάνιση τις τελευταίες ημέρες στην περιοδεία του μαζί με την Kate σε όλη τη Βρετανία, δημιούργησε ένα κύμα αγάπης και απαίτησης να γίνει το συντομότερο δυνατόν εκείνος βασιλιάς. Το θέμα παραίτησης του Κάρολου πάντως όσο χρόνια και αν αναπαράγεται, δεν είναι πιθανό να συμβεί.

To δράμα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το ελληνικό twitter που αγαπά Νταϊάνα

Σήμερα Δευτέρα (8/5/2023) η ξενυχτισμένη από την χθεσινή συναυλία οικογένεια του William και της Kate, βρέθηκε σε ειδική εορταστική εκδήλωση στα απόνερα του 3ημερου εορτασμού της στέψης, για τον εθελοντισμό και τους προσκόπους.

https://www.instagram.com/p/Cr-1M2jNwY7

Μαζί με τα 3 τους παιδιά, την George (πάντα ο πιο σοβαρός ως διάδοχος και εκείνος) τη Charlotte (πραγματική πριγκίπισσα και στην εμφάνιση) και τον πάντα ζωηρό Louis, φύτεψαν δέντρα, έκαναν κατασκευές, οδήγησαν τρακτέρ, έκαναν τοξοβολία και μαγείρεψαν μαζί με τους υπόλοιπους προσκόπους.

Ο Louis ως ο πιο μικρός και ο πιο αυθόρμητος, μοιάζει καταπληκτικά όπως βλέπεις και με τον πατέρα της Kate, Michael Middleton και επειδή πάντα ξεφεύγει απο το πρωτόκολλο γίνεται σε κάθε εμφάνιση, viral.

https://www.instagram.com/p/CrX3OR8vhAv

Βέβαια σε σχέση με όσα έκανε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, είναι πιο εγκρατής.

Από τον ενθουσιασμό στα σχόλια στο επίσημο προφίλ της Kate και του William, για τα πριγκιπόπουλα και όλη την οικογένεια, το συμπέρασμα είναι πως ο William όταν γίνει βασιλιάς ίσως φτάσει σε δημοφιλία τη γιαγιά Ελισάβετ. Αν υπάρχει η μοναρχία μέχρι τότε.